2777
2789
عنوان

درس خوندن زیاد خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست
حالا من دکتری دارم. اصلا ارزش نداره تو ایران وقت بذاری.  برو  از ایران هم از این حرفها راح ...

یعنی دانشگاه رفتن بیخوده؟من امسال دیپلم انسانی گرفتم نمیدونم چه دانشگاهی برم یا جه رشته ای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوتا فوق لیسانس شدیدا احساس بی سوادی میکنم و دوس دارم چندتا رشته ی ریگه رو بخونم

کلی مطالعه میکنم اما وقتی میرم کتابفروشی همیشه حسرت میخورم که چرا وقت زیادی نمیزارم برای مطالعه

دارم زبان سوم و چهارم رو یادمیگیرم همچنان حس میکنم وقتم رو هدر میدم!

کسانی که تحصیلات و یادگیری رو چیز بی ارزشی میدونن قطعا توانمندی کافی برای این مسائل رو ندارن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
عزیزم نظام اموزشی ایران از پایه مشکل داره  پس هیچوقت نگو میخام کل وقتم و یا کل تمرکزمو بزارم ر ...

کارهای دیگه در کنار درس منظورتون یاد گرفتن مهارت های هنری و صنایع دستی و ایناست؟

در تلاش برای بهتر شدن💫

شما اگه متاهلم بودی و درس میخوندی با جمله درس چیه تهش قراره کهنه بچه بشوری دلسردت میکردن

بیخیال عزیزم درستو ادامه بده و فقط تئوری نه.سعی کن یه مهارت رو هم یاد بگیری که بعدا به دردت بخوره برای رزومه کاری و ...

ازدواج هم میتونی اگه سنت بالای 25 هست کم کم خواستگاراتو راه بدی و آشنا بشی ببینی چه جورین آیا مورد خوبی پیدا میشه یا نه تا بخوای یه فرد دلخواهتو بین اینا پیدا کنی چند سالی زمان می بره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
دقیقا همینا برام تردید ایجاد کرده باید بیشتر بشینم فکر کنم که توان انجام دوتاشو دارم یا نه

هرچه الان عاقلانه تصمیم بگیری توآیندت موفقی ،مثلاتودرس خوندن جدی هستی ومیخوای تادکتری بری ،شغلی برای خودت داشته باشی وازلحاظ درآمد مستقل باشی،خوب این تصمیمت باعث میشه هرخواستگاری که اومد بحث ادامه تحصیل وکار روباهاش مطرح میکنی ومیگی قصدت اینه که بعدازدواج مخالفت نکنه وباهاش طی می کنی تصمیم دراین مورد نظر خودت هم شرطه ویکطرفه نمیتونن برات تصمیم بگیرن این موضوع رو تو جمع خانواده جلوی پدرومادرش مطرح میکنی

کارهای دیگه در کنار درس منظورتون یاد گرفتن مهارت های هنری و صنایع دستی و ایناست؟

وقت برا مطالعه مطالب روانشناسی داشته باشید 

تو یه هنر خاص به عنوان تفریح مهارت داشته باشید 

امور عادی مثل اشپزی که واسه زنده موندن لازمه بلد باشبد

اینجور چیزای کوچیک 

و البته رو رشتتون سرمایه کذاری کنید تا یه در امد مناسب بعد اتمام تحصیل از رشتتون داشته باشید 

نسبت به پسرهای فامیل که دارن همین کار رو انجام میدن اصلا این رو نمیگن و تازه تشویقشون هم میکنن!

ببین اونا تصور دقیقی از اون چیزی که تو ذهن تو هست ندارن 

پس خیلی عادیه که به نظرشون هدفت بی ارزش باشه 

امروز من رفتم قلم چی واسه ثبت نام...خخخخ بعد یه خانمه که فک کنم مادر یکی از بچه ها بود اونم اومده بو ...

برا بچه خودش خوبه برا تو خوب نیس مردم چرا اینقد ب قول خودشو همه چیز دان شدن تو همه چی دخالت میکن

عضو گروه آبی وزن فعلی ۶۹ وزن هدف ۵۹ 😎