2777
2789
عنوان

درس خوندن زیاد خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 45 پست

چه مشکلی مثلا؟ خواهر من داره دکتری میخونه 34 سالشه ازدواج هم نمیخواد. ..مثلا چه مشکلی میتونه داشته باشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

نه بابا منم دارم میخونم یکم گاهی از لحاظ روحی خسته میشم ولی بعدش مطالب مثبت میخونم دوباره ادامه میدم به هدفت فکر کن کور و کر شو تا به هدفت برسی

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبچرامیگیکه اون حرفارم بزنن

ازم میپرسن چرا ازدواج نمیکنی یا خواستگارها رو راه نمیدی

و اینکه چند وقته واقعا منم دلسرد شدم و شک میکنم نکنه درست میگن و حتما باید عاشق بشم و عروسی کنم و اینا

در تلاش برای بهتر شدن💫

امروز من رفتم قلم چی واسه ثبت نام...خخخخ بعد یه خانمه که فک کنم مادر یکی از بچه ها بود اونم اومده بود واسه ثبت نام گیر داده بود به من که چرا میخای درس بخونی تجربی سخته نشدنیه نخون غول بیابونیه ..اصلا یه وضعی ..چقد مردم دور از جون شما فوضولن و اگه تو خودت بیل زنی چرا باغچه خودتو بیل نمیزنی 

و منی ک دانشجو دکترام و فک کردم واقعا چ مشکلی داشتم 😐😐😂😂😂😂

عزیزم من حالم بده 

چیکار کنم😭

میای تاپیک آخرم؟

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
ازم میپرسن چرا ازدواج نمیکنی یا خواستگارها رو راه نمیدی و اینکه چند وقته واقعا منم دلسرد شدم و شک م ...

نه واقعا ربطی نداره ولی ببین روراست بگم درسته مجرد باشی راحت تر میتونی درستو ادامه بدیولی ببین هم سنت میره بالاتر همم شاید موقعیت هایی که الان پیش میاد برا ازدواج بعد پیش نیاد اگه موقعیت ازدواج خوب پیش  اومد چه اشکال داره هم درستو بخون هم ازدواج کن حالا بازم این یه تصمیم شخصیه ولی فکر کن این رو شم داره 

👑sen benim herşeyimsin

البته درس خوندن بدنیست ،ولی اگر همه انرژیتو بزاری برای اینکار از ازدواج وبچه داری غافل بشی،یجورزندگیت تباه میشه ،چون آدم تایه سنی حوصله بچه داری ،نامزدبازی رو داره ،بنظرم همه ابعادزندگیتو باهم بهش توجه کن ،چون بی توجهی به اونها یه زمانی تو زندگیت بولد میشه که اصلا جالب نیست ونمیشه جبران کرد ومیشه حسرت

اینجور ادماتحمل ندارن ببینن یه ادم ازدواج اولویتش نیس خیلیا دوست دارن دختره ازدواج کنه بره بدبخت بشه چون چشم دیدن موفقیتشو ندارن....تو هم کاری ب حرفشون نداشته باش تلاش کن به هدفت برس وبه اوناثابت کن وتوی چشمشون بترکون 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
نه واقعا ربطی نداره ولی ببین روراست بگم درسته مجرد باشی راحت تر میتونی درستو ادامه بدیولی ببین هم سن ...

اره بیشتر باید در این مورد فکر کنم که میتونم همزمان انجام بدم یا نه هر چند که به نظرم توان انجام همزمانش رو ندارم

ممنون🌱

در تلاش برای بهتر شدن💫
البته درس خوندن بدنیست ،ولی اگر همه انرژیتو بزاری برای اینکار از ازدواج وبچه داری غافل بشی،یجورزندگی ...

دقیقا همینا برام تردید ایجاد کرده

باید بیشتر بشینم فکر کنم که توان انجام دوتاشو دارم یا نه

در تلاش برای بهتر شدن💫
اره بیشتر باید در این مورد فکر کنم که میتونم همزمان انجام بدم یا نه هر چند که به نظرم توان انجام همز ...

زنداداش من با یه بچه داره واسه کارشناسی میخونه اگه انتخابت عاقلانه و شریک زندگیت خوب باشه حتما میتونی 

👑sen benim herşeyimsin

عزیزم نظام اموزشی ایران از پایه مشکل داره 

پس هیچوقت نگو میخام کل وقتم و یا کل تمرکزمو بزارم رو درس

چون باعث میشه تک بعدی بشی 

درسو یه مسیر ثابت در نظر بگیر ولی کنارش یسری کارای دیگه که اکثریت هم سنات انجام میدن رو هم یادبگیر 

اگه اونا منظورشون ازدواج ابنا هست که کلا حرفشونو نشنیده بگبر و اگه میتونی کلا ازشون جداشو 

چون در نهایت حتی اگه بهترین هم بشی یجوری بهت القا میکنن که چون شوهر نداری از اعظم خانومی که هر روز داره از شوهرش کتک میخوره هم پایین تری