2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂مصنوعی چیه گلای ارکیده واقعی خودم هستن🤣🤣🤣🤣

الکی نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو  

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
ای بابا چرا گل به این قشنگی 😥🤗خیلی هم راحته کاری نداره نگهداریش😊

تورو خدا یادم بده

کدام شهری 

چجور اب و هوایی میخان

اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

الکی نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ...

نه به خدا گلای طبیعی هستن.اینا اولشن که غنچه هستن

🌠🌌☄🌈خدایا شکرت
اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

باشد باشد😁😁تهرانم آب هوای گند و مزخرف🤣پنجره جنوبی گذاشتم.نور مستقیم هرگز فقط از پشت پنجره که زیر پردم حتما پارچه سفید باشه.همیشه زیر گلدونی ارکیدم آب داره داخلش همیشه اصلا نمیذارم خشک بشه اگه هم سخته از بالا آبش بدین همیشه از زیر گلدونیش آب بدین خودش میکشه میاد بالا چون آب به برگ ارکیده بخوره از بین میره یه تیکه برگش بهش بخورین بشکنه گل گیاه نابود میشه 

🌠🌌☄🌈خدایا شکرت
یادم بدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

علت اینکه من همیشه میذارم زیر گلدونیش آب داشته باشه بخاطر آب و هوای خشک و بد تهرانه ولی اگه جایی هستین که رطوبت دارین احتیاجی نیست به اون صورت

🌠🌌☄🌈خدایا شکرت