2777
2789
عنوان

اخلاق خوب و بد شوهرتون چیه؟

2182 بازدید | 19 پست

هر آدمی هم خوبی داره هم بدی. شما چیه؟

اول خوبیاشو بگم. خیلی مهربونه. اصلا خسیس نیست که برام یه دنیا ارزش داره. چشم و دل پاکه که خیلی بخاطر این دوستش دارم. اصلا آدم دغل بازی نیست. ریسک پذیره. به فکرپیشرفت زندگی هست.

بدی هاش که باعث شده یه خورده سرد بشم ازش و مثل قبل دوستش نداشته باشم. دوستش دارما اما نه مثل اولا. اول از هم اینکه بسیار جوگیره.  میره تو یه جوی ضرر مالی هم دیده. خیلی اطرافیانش روش تأثیر میزارن. اگه با دوستای دوران بچگیش باشه که خاله زنکن سریع خاله زنک میشه. اگه بادوستای دانشگاه یا آدمای با فکر درست بگرده سریع افکار اونا رو میگیره که من دوست دارم. یه خورده درگیر خاله زنک بازیه که من ازین اخلاقش متنفرم. خواهرش خیلی پشت سر شوهر و خانواده شوهرش حرف میزنه. شوهرمم الان رفته تو جو که ارتباطش با خواهرش خیلی خوب باشه که برام مهم نیست. ولی اخلاق شوهرمو گند زده. حرف دیگران و افکار دیگران براش خیلی مهمه. حاضره خودش و من اذیت بشیم اما بقیه بهشون برنخوره. همش تو فکر اینه که بقیه چی راجع بهش فکر میکنن. همینا منو سرد کرده. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

راستش هرچی فکر میکنم بدی نداره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بدی:خسیس وبه شددددددددددددددددددددددت بچه ننه

خوبی:چشم و دل پاک

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم و دل پاک و با مسیولیت و مهربون و صبور و رمانتیک و کلی ویژگی های خوب دیگه. ویژگی بدش اینه کمی لجباز ه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بدی:خسیس وبه شددددددددددددددددددددددت بچه ننه خوبی:چشم و دل پاک

حالا شوهر من بچه ننه نیست ولی خواهر شوهر حکم مادرشوهر داره. موقعی که میخواستم عقد کنم فامیلای خودشون حتی تو مراسم عقد به ما گفتم خواهر اخلاقش بده. کاش گوش میدادم. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
حالا شوهر من بچه ننه نیست ولی خواهر شوهر حکم مادرشوهر داره. موقعی که میخواستم عقد کنم فامیلای خودشون ...

ادبش کن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
ادبش کن

زیاد بحث داشتیم. دیگه برام مهم نیست. دخترم آسیب میبینه. یه سالشه. خواهرش بیمار روانیه. ازش انتظار ندارم. بچه خودشم نتونسته تربیت کنه. یکسره درگیر شوهرشه. هزار تا بحث تو زندگی پیش میاد نباید گوشیو دست گرفت جار زد. همش پشت سر شوه‍رش حرف میزنه. شوهرم برای اینکه من نفهمم دیگه پیش من حرف نمیزنه. ایناش برام مهم نیست.شوهرمم خاله زنک میشه. اخلاقش تغییر میکنه. از مرد خاله زنک متنفرم

فقط اخلاق خوبشومیگم.خیلی کمکم میکنه تو خونه داری😍💋قوربونش برم

شوهر منم کمکم میکنه. فداش بشم. اخلاقای خوبشو خیلی دوست دارم

سعی کن فقط اخلاقای خوبشو بگی تا بیشتر بشن ،دوستم

چشم. اگه اخلاقای خوبش نبودن که باهاش زندگیی نمیکردم. چون اخلاقای بدش خیلی اذیتم میکنه. 

ی زندگی خوب برای من فراهم کرده و من در رفاه کاملم 

خیلی هوامو داره و دوسم داره ،،، 

مهربون و با احساسه  

عیبی ک داره اینه ک یکم ساده اس و خانواده و خواهراش خیلی از دلسوزیش  سو استفاده میکنن  و خیلی هم کینه ایه😐

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

خوبی که زیاد داره

ولی بدی یه چند مورد داره که خیلی اذیت میشم

خیانت کرده

ادم دو رو و بدجنسی هست

با پنبه سر میبره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…