2777
2789
عنوان

اخلاق خوب و بد شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 19 پست

اخلاقش عالیه ،همه چیزش به اندازه است 

شوخی سرجاش ،جدی بودن هم سرجاش 

بی نهایت مهربونه ،دلسوزه 

لارجه ،اهل گیر دادن الکی نیست 

حواسش همیشه بهم هست 

به خانوادم احترام میزاره 

کلا عشقه

یه بدی داره فقط که خیلی زود خودشو سر هر چیزی 

سر زنش میکنه و احساس گناه میکنه

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

ی زندگی خوب برای من فراهم کرده و من در رفاه کاملم  خیلی هوامو داره و دوسم داره ،،،  مهرب ...

دقیقا حرف منه. دلسوزیه زیاه و خیلی ساده بودنه. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بديش اینه گوشه گیره کم حرفه دوسم داره ها ولی بلد نیست ابراز کنه.. اصلا رفیق باز نیست باورت میشه حتی بلد نیست درست حسابی کار کنه با دنیای مجازی در کل آدم خوبیه سرش تو زندگیه خودشه صداقت داره اما من چون ازدواجم انتخاب خودم نبود و اختلاف سنی زیاد داریم عاشقش نیستم نمیتونم باهاش خوب ارتباط بگیرم با اینکه 13. 14ساله ازدواج کردیم 

خوبی خدایی زیاد داره اما چیزیش که خیلی خوبه و همه هم بارها بهم گفتن خوشبحالت بابت این اخلاق شوهرت اینه که خیلی کم دعواو بحث میکنه باهام  و هیچوقت موضوعی رو کش نمیده 

بديش اینه گوشه گیره کم حرفه دوسم داره ها ولی بلد نیست ابراز کنه.. اصلا رفیق باز نیست باورت میشه حتی ...

عالیه. شوهر منم رفیق باز نیست. ولی من خیلی بهش میگم با دوستات برو بیرون. خوشحال میشم بهش خوشبگذره. انگار به من خوش گذشته

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

خوبیش اینکه مهربونه؛ دستو دل بازه فقط برا خونواده ی خودش و من؛ به شدت خونواده دوسته؛ مهربونه؛ اهل کاره بدیش اینکه زیادی حرفهای دیگران روش تاثیر داره؛ بد دهنه؛ لجبازه؛ پرتوقعه؛ شوخی های نا به جا و زشت میکنه