2777
2789
ال جیه ببین این کلا هرچی تو گوشیت بیاری میندازه رو تی وی توی هرچی بخوای فیلم ببینی میشه

یعنی نیازی نیس مثلا خوده تلگرامو روی تی وی نصب کنم؟🤩🤔من اینجا تو گوشیم تل رو باز کنم صفحش توی تی وی میاداره؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
یعنی نیازی نیس مثلا خوده تلگرامو روی تی وی نصب کنم؟🤩🤔من اینجا تو گوشیم تل رو باز کنم صفحش توی تی و ...

اره اول وصل شو به تی وی اون اسمارت ویو رو روشن کن

بعد کلا صفحه گوشیت میفته رو تی وی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اول وصل شو به تی وی اون اسمارت ویو رو روشن کن بعد کلا صفحه گوشیت میفته رو تی وی

ببین فقط اول تی وی روشن کنم وبعدم گوشیمم اسمارت ویوش رو روشن کنم و دیگه خودش حله؟ اره؟

🥴🙈🙈🙊

ببین فقط اول تی وی روشن کنم وبعدم گوشیمم اسمارت ویوش رو روشن کنم و دیگه خودش حله؟ اره؟ 🥴🙈🙈🙊

کنترل رو بردار بزن رو هوم

تنظیماتش میاد 

بزن رو هوم میراکاست رو روشن کن

بعد وقتی با گوشی اسمارت ویو رو بزنی

رو تی وی یه گزینه میاد که میخوای وصل شی؟

بله رو بزن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کنترل رو بردار بزن رو هوم تنظیماتش میاد  بزن رو هوم میراکاست رو روشن کن بعد وقتی با گوشی اسم ...

ای ول عالی بودتوضیحاتت.خععلی خوب بودمرررررسی عزیزم🤩☺️🙏😚

کنترل رو بردار بزن رو هوم تنظیماتش میاد  بزن رو هوم میراکاست رو روشن کن بعد وقتی با گوشی اسم ...

میبخشی گلم خیلی سوال پرسیدم ولی😁😬🙏

میبخشی گلم خیلی سوال پرسیدم ولی😁😬🙏

حالا درست شد؟🤪