2777
2789

خانمای گل من ترک تحصیل کردم 🥺الان نوزده سالمه دارم دهم حسابداری میخونم سوال دارم کسی هست کمکم کنه ؟ایدی یه خانوم محترمو از تو نی نی سایت گرفتم خجالت میکشم همش مزاحمشون بشم 🥺♥️اگه کسی هست کمک کنه یه لطفی در حقم بکنه

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانس حسابداری دارم ۷سال پیش فارغ التحصیل شدم فک نکنم جیزی یادم مونده باشه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
درساتون سخته؟از انسانی سنگین تر؟

دبیرستان انسانی خوندم اون تاریخ و عربی پدرمو درآورد

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
در مورد معادله ایناست طولانیه آیدی تلتو میدی بهم 🥺

تل ندارم ک

بخدا سوخته دلم داغ ککا سنگینه:(خراب اوو و دنیایی ک و کَس نکرد وفا،خدا نبو ککام،خراب واو و دنیایی ک نشوندم و عزا خدا نبو ککام.میشه برای شادی روح داداشیم صلوات بدین:(🖤
درساتون سخته؟از انسانی سنگین تر؟

من تجربی بودم چون بعد سه سال شروع کردم سنگینه ولی فکر نمیکردم اینقد سخت باشه

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
من لیسانس حسابداری دارم ۷سال پیش فارغ التحصیل شدم فک نکنم جیزی یادم مونده باشه

بازم مرسی 

ینی درسای حسابداری سبک تره؟

من انسانیم،ولی تاریخو دوس دارم ،خوبه

عربیم همین

منطق یکم گیج کنندس😂

🌵نلایک،مرسی   https://harfeto.timefriend.net/16429349002110 

😃من هم تجربی خوندم هم انسانی هم حسابداری در حال حاضر