2777
2789
عنوان

يكي بياد منو اگاه كنه 😂

103 بازدید | 24 پست

يني چي اخه

فك كن من بين ده نفر مثلا

از نفر شماره يك خوشم مياد!

بعد از شماره ٢ تا ١٠ باهام خوبن صميمي ان دوس دارن ارتباط بيشتر شه / حتي پينشهاد ميدن

ولي اون ي نفر اصن انگار ن انگار

خدايي اين چيه

چه قانون مزخرفیه😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

هن؟!😐😂

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوباره بخون خو

۳ بار خوندم اما متوجه نشدم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
۳ بار خوندم اما متوجه نشدم

😂😂

منظورم اينه از هر كي خوشم مياد باهام ارتباط نميگيره

ولي كسي ك حسي ندارم ميخواد ارتباط بگيره با من اينا

😂😂 منظورم اينه از هر كي خوشم مياد باهام ارتباط نميگيره ولي كسي ك حسي ندارم ميخواد ارتباط بگيره ب ...

آها🤣

😂😂ار والا  من هرکی عاشقمه حسی بش ندارم  ولی اونک دوسش دارم بش نمیرسم  و بالخره ه ...

خيلي بد واقعا

حالا فك كن مثلا بهتر از اون پسر هم پينشهاد ميدنا

ولي اوني ك تو خوشت مياد نه😐خره خر🥲

این خواهرمون از یه پسری خوشش اومده ولی اون تو باغ نیستو بهش پا نمیده ولی بقیه پسرا بهش پیشنهاد میدن ...

آها ‌ 

آره عزیزم متوجه شدم ممنونم ازت💖💙