2777
2789
عنوان

يكي بياد منو اگاه كنه 😂

103 بازدید | 24 پست

يني چي اخه

فك كن من بين ده نفر مثلا

از نفر شماره يك خوشم مياد!

بعد از شماره ٢ تا ١٠ باهام خوبن صميمي ان دوس دارن ارتباط بيشتر شه / حتي پينشهاد ميدن

ولي اون ي نفر اصن انگار ن انگار

خدايي اين چيه

چه قانون مزخرفیه😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

هن؟!😐😂

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره بخون خو

۳ بار خوندم اما متوجه نشدم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
۳ بار خوندم اما متوجه نشدم

😂😂

منظورم اينه از هر كي خوشم مياد باهام ارتباط نميگيره

ولي كسي ك حسي ندارم ميخواد ارتباط بگيره با من اينا

😂😂 منظورم اينه از هر كي خوشم مياد باهام ارتباط نميگيره ولي كسي ك حسي ندارم ميخواد ارتباط بگيره ب ...

آها🤣

😂😂ار والا  من هرکی عاشقمه حسی بش ندارم  ولی اونک دوسش دارم بش نمیرسم  و بالخره ه ...

خيلي بد واقعا

حالا فك كن مثلا بهتر از اون پسر هم پينشهاد ميدنا

ولي اوني ك تو خوشت مياد نه😐خره خر🥲

این خواهرمون از یه پسری خوشش اومده ولی اون تو باغ نیستو بهش پا نمیده ولی بقیه پسرا بهش پیشنهاد میدن ...

آها ‌ 

آره عزیزم متوجه شدم ممنونم ازت💖💙