2777
2789

بچه ها من کلاس دهم هستم رشته علوم انسانی برنامه ریزی واسه درسام کردم بنظرتون اگه با همین روند پیش برم همین کتاب های درسی خودمو بخونم و روزی بیست تا سوال تستی از هر درس رو بخونم در آینده برای تربیت معلمی قبول میشم ؟

در ضمن من میخام کتاب های تستی هم بخرم.    دوستام همه میگن کلاس های قلمچی شرکت میکنن به منم گفتن بیای خیلی خوب میشه روش های جدیدی یاد می گیری ازطرز درس خواندن برات میگه تا از تکنیک ها و سوالات مهم و مختلفش.  خب الان خیلی دوست برم مامانم میگه هنوز زوده برات سال آخر دبیرستان میفرستمت الان فقط کتابهای تستو بخر کتابهای خودتم بخون اوکی سال آخر هم میفرستمت.     

اما من میخام شرکت کنم😢💔💔💔💔

به راهنمایی پلیز لطفا اونایی که تجربه دارن بیان

لطفا نظرات مفیدی بدین🙏💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😒🤒💔

باور کن من خودم اصلا قلمچی رو قبول ندارم فشار زیادی میاره و بیخود اگه هم میخوای کلاساشو بری بزار تابستون یازده به دوازده تعداد تساتو یکم بیشتر کن ولی همی روشو پیش برو

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤