یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو خیلی از مواقع به نفع بچه هاست،چون دوست ندارن اختلاف و کتک کاریه پدر و مادرشون رو ببینن،اینجوری روحیشون آروم تره
۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔 درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
شوهرش ادم بدی نیست .دست به زن نداره. اخلاقشم خوبه .مغازه دار بود بخاطر کرونا درامدش خیلی کم شده اقساطشون به تاخیر افتاده شوهرش تو فشاره و عصبی میشه خانم هم بدتر دعوا راه انداخته
شما متاهل نیستی نمیدونی باید به یه زن خیلی فشار اومده باشه که به طلاق فکر کنه عزیزم وگرنه کی دوست داره زندکیشو داغون کنه اونم با وجود بچه. مرد معتاد یا مردی که دست بزن داره یا شکاکه یا خیانت میکنه کسی اینارو تحمل نمیکنه
نمیدونم من حتی نمیتونم فکرشو کنم بدون دخترم اون کسی ک تحملش طاق شده بحثش جداس دیروز یه خانمی بچه شیر خشکی زیر یه سالشو ول کرده بود فقط ب خاطر یه دعوای بچه گونه آدم میمونه