2777
2789

لطفا کمکم کنید پسرم کلاس اول هست میخوام کلاسش رو عوص کنم به مدیرمون پیام دادم تو واتساپ خونده جواب نداده رفتم گفتم خواهش میکنم جواب بدید بازم دید جواب نداد زنگ زدم به شماره اش جواب داد تا فهمید منم گفت چه وقت زنگ زدن هست و قطع کرد میخواستم بدونم جابه جایی کلاس دست ایشون هست یا نه تو حیطه اختیاراتش هست یا باید برم اداره آموزش و پرورش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا کلاس اول دارن اون یکی کلاس با مادراشون صحبت کردم برام تدریس معلم رو فرستادن عالیه ولی معلم پسر ...

اهان منم مشکلم همین بود من کلاس ب بودم فرستادم کلاس ج ولی اونقدر رفتم واصرار کردم معلم هم راضی کردم تا درست شد زود برو پیگیری کن

کمکم کنیداگر میدونید چیکار باید بکنم فردا میخوام برم مدرسه ولی اگه مدیر بگه نمیتونم کاری کنم بعدش چی ...

مدیر میتونه ولی دیگه چون وارد سامانه شده عوض نمیشه مخصوصا که اینجور باهات رفتار کرده

به نظرم الان زوده برای قضاوت تدریس معلم ،بزار همین کلاس بمونه و مطمئن باش درسش رو یاد میگیره همونطور که شاگردای پارسال همین معلم یاد گرفتن

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
مدیر میتونه  ی جعبه شیرینی بگیر ببر با رفتار خیلیییی خوب وعالی باهاش حرف بزن اصن بگو یکی از اش ...

دیشب تو واتساپ پیام دادم گفتم پسرم ارتباط برقرار نمیکنه با این معلم کلاس اوله باید درس رو دوست داشته باشه اومد گفت درست میشه هر جا که مشکلی هست بند بند بگید من به معلم میگم ولی من کلت میخوام کلاسش رو عوض کنم