لطفا کمکم کنید پسرم کلاس اول هست میخوام کلاسش رو عوص کنم به مدیرمون پیام دادم تو واتساپ خونده جواب نداده رفتم گفتم خواهش میکنم جواب بدید بازم دید جواب نداد زنگ زدم به شماره اش جواب داد تا فهمید منم گفت چه وقت زنگ زدن هست و قطع کرد میخواستم بدونم جابه جایی کلاس دست ایشون هست یا نه تو حیطه اختیاراتش هست یا باید برم اداره آموزش و پرورش
دیشب تو واتساپ پیام دادم گفتم پسرم ارتباط برقرار نمیکنه با این معلم کلاس اوله باید درس رو دوست داشته ...
حضوری حرف زدن ی چی دیگس مخصوصا دیگ با روی خوش باشه من خودم دوازدهم ک بودم کلاسم افتاده بود ب رفتم ب ناظم با خوش زبونی گفتم نیشه منو عوض کنین و اینا اونم منو برد اون گروه😉😂
امروز خیلی از معلم کلاس اول دخترم بدم اومد. حرفای تندی زد و گروه و بست. که چرا دقت نمیکنید ازتون چی میخوام هی مطالب اضافی می فرستید. دارم فارسی حرف میزنم چرا متوجه نمیشید کی حضوری میشه مدارس راحت شیم. مامان یکی از بچه ها که دوقلو داره گفت وقتی که برای تکلیف کلاسی میدید خیلی کمه. گفت چرا مابقی بچه ها میتونن فقط شما نمی تونی؟؟؟؟ حالا ده نفرم نفرستاده بودن از چهل نفر. خلاصه هنوز یه هفته نشده دعواشون شده و اولیا هم زنگ زدن به مدیر، مدیر زنگ زده به معلم،معلمم عصبانی شد گروه و بست. نماینده کلاس کلاس و ادامه داد😐
کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃