2777
2789

سلام بچه ها 

من خواهرم دو ماهه که همسرش فوت شده

این اقا از همسر اولش بچه داره و پولاش دست اون بچه هاست 

الان خواهرم میتونه تا انحصار وراثت بیاد و مهریه بگیره 

ازشون نفقه بگیره یا نه؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هشتم اموال شوهرشون بهشون میرسه،به علاوه مهریه وحقوقی که دارن،اگر دختر مجرد داشته باشن نصف میشه

دوتا پسر هم داره خواهرم

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
بزار ه.  وقتی خاستن تقسیم ارث کنن بره  بزاره کفنش خشک بشه

عزیزم اینجوری حرف زدن درست نیست

وقتی با دوتا بچه تو یه خونه بی در و پیکر مونده بدون هیچ حقوقی چجوری اینطوری میتونی بگی؟

مهريه و ارث ميتونه بشرط اينك مرده مالي داشته باشه نفقه رو نميدونم 

بله خونه و زمین داره

دوتا پسر هم داره خواهرم

اگر از همسر قبلیشون بچه داشته باشن پسر تاسن ۱۸ ودختر تا زمان مجردی حقوق پدرشون بهشون میرسه،حالا بستگی داره پسرای خواهرتون چندسالشون باشه،درهرصورت حق خواهرتون بهشون میرسه

اگر از همسر قبلیشون بچه داشته باشن پسر تاسن ۱۸ ودختر تا زمان مجردی حقوق پدرشون بهشون میرسه،حالا بستگ ...

دوازده و پنج سالشونه