خانما راضی هستین از ژلیش ناخن من تازه انجام دادم از یک ماه دیرتر بشه ریموش خیلی بد مدل میشه؟
فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاشت برتی کسی که رشد ناخن نداره مناسب تره من خودم چند ساله کاشت دارم هراز گاهی ریمو میکنم ولی واقعا خسته ام کرده،میخوام ناخن های خودموبلند کنم روش ژلیش بزنم
من شروع شدم از شبی که نامم نوشته شد...و ادامه خواهم داشت تازمانی که شما مرا بخوانید!
نمیدونم ولی من خوشم اومد ناخن کارم گفت بیشتر از دوبار کلا ژلیش نکن اسیب میزنه ب ناخنات
باید لمینت و ژلیش باهم بکنید. ژلیش خالی ناخنو آسیب میزنید. یا ژل کاور
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
اره اتفاقا لمینیت هم زد برام ولی گفتش دوبار بیشتر نکن ژلیش ..بیا کاشن بزن یا بزار ببند بشه کاور کن.. ...
ببین قبل ژلیش چون ناخنو خط و خش میندازن، لایه ی رویی ناخن میره و ناخن نازک میشه. بعد وقتی میخواد ژلیشو ریموو کنه، یه ناخن خیلی نازک باقی میمونه. برای همین باید کاور ژل انجام بدیم که زیر ژلیش کاور داشته باشه، اونوقت با ریموو ژلیش، به خود ناخنت آسیب وارد نمیشه
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::