سلام دوستان خوبید من همسرم خیلی وقته موقع رابطه ن ع و ظ کامل نداره و اصلا من از رابطمون راضی نیستم بهش میگم برو دکتر بعد یه سال زورکی رفت دکتر هم براش ازمتیش و سونو نوشته باز نمیره انجام بده کلا به خودش و سلامتیش اهمیت نمیده خیلی تو مخمه.اصلا یحوری شدم با این کارهاش و اهمیت ندادناش حسی بهش ندارم .بنظرتون برخورد شدید باهاش بکنم؟
نه براچی برخورد شدید .خب یه مدت به حال خودش بزار بهش فشار نیار این دکتر و فشار عصبی خب بدتر میکنه که
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
تو هم حق داری و باید نیازهات رفع بشه. اول باهاش قشنگ حرف بزن بگو من نیاز دارم
اگر گوش نکرد تو هم کم محلی کن، به کارای خونه رسیدگی نکن،. اگر ازت رابطه خواست بگو نه حوصله ندارم یا بگو چون رابطه کامل نیست من اذیت میشم بعدش سردرد میگیرم