سلام دوستان خوبید من همسرم خیلی وقته موقع رابطه ن ع و ظ کامل نداره و اصلا من از رابطمون راضی نیستم بهش میگم برو دکتر بعد یه سال زورکی رفت دکتر هم براش ازمتیش و سونو نوشته باز نمیره انجام بده کلا به خودش و سلامتیش اهمیت نمیده خیلی تو مخمه.اصلا یحوری شدم با این کارهاش و اهمیت ندادناش حسی بهش ندارم .بنظرتون برخورد شدید باهاش بکنم؟
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا چون دیگه نمیتونه رابطه هم نمیخواد من هم نه که بگم برای این موضوع در کل احساس پوچی میکنم افسرده ...
ببین عزیزم یه مدت بهش فشار نیار بعدشم ازش بپرس باچی تحریک میشه همونو انجام بده طولانی وقت بزار برای رابطه. قرص کبری ۱۱۰خیلی تاثیر داره بگو بخوره قبل رابطه بعد دوسه بار خوب میشه شوهرت