2777
2789
عنوان

از بعد پریودم....

113 بازدید | 19 پست

تا امروز که روز ۵ تخمک‌گذاریمه تو اقدامم، همش زیر شکمم درد میگیره، دو بار حالت تهوع داشتم، دلم ضعف میره و چیزای شیرین می‌خوام ممکنه باردار باشم؟ الان برای بیبی چک زدن زوده؟ اینم بگم بعد ۱۳ سال اولین ماهیه که تو اقدامم

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم حالت تهوع داشتم و بالا آوردم و سردرد خفیف الانم دو روز لک بینی داشتم ولی جرعت بیبی زدن ندارم آخه ...

امیدوارم جفتمون مامان بشیم، منم هی می‌خوام بیبی بخرم ولی میترسم

منم حالت تهوع داشتم و بالا آوردم و سردرد خفیف الانم دو روز لک بینی داشتم ولی جرعت بیبی زدن ندارم آخه ...

لکه بینی انگار خوبه چون میگن جنین داره لانه گزینی می‌کنه( یه همچین چیزیه) من لکه بینی ندارم فقط زیر دلم درد میگیره

چند ساله ازدواج کردی؟

لکه بینی انگار خوبه چون میگن جنین داره لانه گزینی می‌کنه( یه همچین چیزیه) من لکه بینی ندارم فقط زیر ...

واسه شما ک لک بینی خیییلی زوده موعد پری یا یکی دوروز اینور اونور لک میبینی اونم همه نمیبینن

واسه شما ک لک بینی خیییلی زوده موعد پری یا یکی دوروز اینور اونور لک میبینی اونم همه نمیبینن

نمیدونستم،اتفاقا چون لکه بینی نداشتم بیبی نخریدم🤭

دمت گرم، ادا اطوار در نیاوردم و میخوای بچه دار بشی، ۱۳ سال الکی صبر کردم

عزیزم انشاالله خدا ی نی نی ناز و سالم بزاره دامنت و دلت خوش باشه...اگ آزمایش پرولاکتین اینا بدی و خوب بود از سیاهدونه و عسل غافل نشی خیلی خوبن کلن سعی کن رحمتو گرم نگ داری و دوزای تخمک گذاریت اقدام داشته باش شده دو سه شب تخمک گذاری هر شب رابطه باش ولی بقیه شبا شب درمیون یا دوشب درمیون