2777
2789
عنوان

رشتم تجربیه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 67 پست
نمیدونم...هرروز ب امید مردنم پا میشم هرروزم زنده م   شما چندسالتونه؟

۱۸،۱۹

مطمئن باش دوس پسر داشتن یکی از اصلی ترین چیزاییه ک بعدا شدید پشیمونت میکنه هم ضربه روحی میخوری هم از درس و زندگی و اینده میندازتت

و الان ب عنوان برادر بخوام بهت تجربه خودمو بگم میگم ک انقدر درس بخووووون که حسابی کلافه بشی دو سال دیگه نتیجشو میبینی ایندت تضمین میشه اونوقت هم مبتونی بهترین ادما رو تو زندگیت داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸،۱۹ مطمئن باش دوس پسر داشتن یکی از اصلی ترین چیزاییه ک بعدا شدید پشیمونت میکنه هم ضربه روحی میخور ...

دوسش داشتم رفت...دارم سعی میکنم کنار بیام با نبودش...از بچگی انگار حال وحیم وب نیس...ب خودکشی فک کردم دیدم من کار خوبی ک تو این دنیا نداشتم مستقیم جهنم یکمم ترسیدم  

واویلا😐پدر و مادرت خودشون دکترن؟

نه مامانم خانه دار بابام استاد داتشگاه...ولی میگن عزت هرکس ب شغلشه ولی من فک میکنم وقتی حال روحیت خرابه نمیشه کاری کرد....اگ حرف ازدواجو نیارن راحت تر میتونستم رشتمو عوض کنم ولی میگن نههه بری ریاضی و هنر و اینا بروز بعدش ازدواج حتی بدبخت بشی هم مهم نیس...

دوسش داشتم رفت...دارم سعی میکنم کنار بیام با نبودش...از بچگی انگار حال وحیم وب نیس...ب خودکشی فک کرد ...

میدونی من تاحالا چن بار میخواستم خودکشی کنم؟😂

تازه یکی بود خیلی همدیگه رو دوس داشتیم خیلیییی

اما بین من و پزشکی،پزشکی رو انتخاب کرد و رفت پی درساش خطشم خاموش کرد

تجربیاتی ک بهت میگم خیلی باارزشع ازشون استفاده کن

میدونی من تاحالا چن بار میخواستم خودکشی کنم؟😂 تازه یکی بود خیلی همدیگه رو دوس داشتیم خیلیییی اما ...

چندبار؟  دوست پسرمنم رفته درس بخونه...منو گداشت کنار....مرسی ازت

عزیزم منم دهم تجربیم ولی الان روزی حداکثر ده ساعت درس میخونم به این فک کن ک بری سرکار دیگ دستت تو جیب خودته مستقل بودن واسه ی زن از همچی مهمتره

یا اگ رشتتو دوس نداری تغییر رشته بده پدرومادر من برارمو بزور فرستادن تجربی برادرم از تجربی متنفر بود یبارم کنکورشو داد ولی کنکور دوم ریاضی شرکت کرد و جون دوسش داشت تو شیش ماه خودشو کشید بالا و چیزی میخاست قبول شد

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

منم یه بار سال دهم وحشتناک بریدم ولی درست شد وخوندم وامسال تموم کردم😁

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
خودم ک هدف ندارم انگار ولی ریاضی کامپیوتر هنرم دوس داشتم....

عزیزم اون رشته ها بازار کار ندارن اگرم داشته باشن خوب نیست حداقل واسه خانوما اینجوریه و اینکه اون رشته ها واسه شغل دوم خوبه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
نه مامانم خانه دار بابام استاد داتشگاه...ولی میگن عزت هرکس ب شغلشه ولی من فک میکنم وقتی حال روحیت خر ...

😑😑خدا بهت صبر بده 

من خودم رشتم ریاضی بود الانم دارم کامپیوتر میخونم به نظرم آینده خوبی داره پزشکی هم واقعا به این آسونی ها نیست البته تا سه سال دیگه اصلا معلوم نیست وضع کنکور چجوریه شاید اصلا مملکت نابود شد 

کسایی که اصرار میکنن بچشون دکتر بشه معمولا افرادین که خودشون نتونستن دارن سر بچه خالی میکنن