2777
2789
عنوان

رشتم تجربیه خسته شدم

1463 بازدید | 67 پست

کلاس دهمم تجربی ب زور اومدم ولی حتی نمیدونم ب چه شغلی علاقه دارم مامانمم تا ی لحظه میام درس نخونم میگه وقت تست زدن هدر رفت اصلا هیچ هدفی ندارم کل تابستون فکر کردم ببینم به چی علاقه دارم میخواستم برم ی رشته که درس خوندن زیاد نخواد میگن میخوای بیکار باشی بزنن تو سرت  نمیدونم چیکار کنم هنوز اول راه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب بشین درس بخون رشتتم خیلی خوبه روزی چند ساعت بخون سختیش دو سه ساله بعدا پشیمون میشی به خدا😐 ...

خوشحال نمیشم... خانواده م خسته ن ازم میگن نخونی ازدواج.دوست پسرم بود ول کرد رفت هیچکسو ندارم حال دلم خیلییییی خرابه

خوشحال نمیشم... خانواده م خسته ن ازم میگن نخونی ازدواج.دوست پسرم بود ول کرد رفت هیچکسو ندارم حال دلم ...

تف تو دوس پسر اخرش پشیمونیه الان تو بهترین مسیر قرار داری بخدا فقط درستو بخون

واقعا این چه طرز فکریه که خانواده ها دارن مگه بقیه رشته ها چه مشکلی دارن یکی از فامیلامون ناخن کار هست پول پارو می‌کنه چرا همه اصرار دارن بچه هاشون دکتر مهندس بشن😐خداروشکر خانواده من اینجوری نبودن و خودم با علاقه انتخاب کردم

واقعا این چه طرز فکریه که خانواده ها دارن مگه بقیه رشته ها چه مشکلی دارن یکی از فامیلامون ناخن کار ه ...

کاش ب مهندس راضی بودن  دکتر میخوانننننن من میخوام زودتر بمیرم اینا پزشکی میخوان...