2777
2789
عنوان

به شوهرم حسادت میکنم

940 بازدید | 36 پست

سلام

یه پسر ۱۸ ماهه دارم رابطش با باباش خیلی خوبه بغل من نمیاد بغل اون میره، خیلی زورم میگیره چون همه ی زحمتشو من میکشم شوهرم هیچکاری نمیکنه ، پسرم کلا تو جمع طرف من نمیاد خیلی ناراحت میشم منو ضایع میکنه، چه گار کنم با این احساسم؟ یعنی پسرم قراره همین رفتارشو ادامه بده؟ دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمئنم بزرگ بشه مامایی میشه 

نمونش خودم وقتی بچه بودم باید بغل بابام بودم و تو بغلش فقط میخابیدم ی بار کارشون تو شهرمون تموم شد و ی شهر دیگه پروژه داشتن و رفت چون راه دور بود باید ی ماه میموند اولین روزایی که رفت اینقد گریه میکردم شبا و حتی مدرسه هم نمیرفتم 

اما الان دیگه ماماییم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
از خداتم باشه یکم استراحت میکنی توی همون تایم

خب منو ضایع میکنه مادرشوعرم یه بار گفت حتما خوبی بهش نمیکنی یا دعواش میکنی که اتفاقا برعکسه نازشو خیلی میکشم، شاید دعواش میکردم بعتر بود حداقل زورم نمیگرفت برای این رفتارش دلیل پیدا میکردم

خب من حالشو اینجوری نمیبرم والا

واسه خودت وقت بگذرون حموم استراحت ارايشگاه هرجا بخواى برى اينجورى راحتى

دختر من چون وابسته همسرمه ميذارمش پيشش ميرم ارايشگاه و دكتر چندساعت هم طول ميكشه ولى بهانه منو نميگيره 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

ببین خوش به حالت فقط😃😃😃 بابا حوصله داری بچت همه جا اویزونت باشه و از تفریح و مهمونی هیچی نفهمی؟ خوش حال باش😍 من جاریم دو تا بچه هاش همش با باباشون هستن انقدر قیافه میگیره😅 سر سفره با خیال راحت غذاشو میخوره بچه ها از سر و کول باباهه بالا میرن فقط، موقع حرف زدن هم جاریم تو مهمونی همش خوش میگذرونه و شوهرش همش پی بچه هاس😄

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
ناراحت نمیشی؟  

نه بابا

اتفاقا راحتترم 

همین الان چسبیده به باباش دارن باهم بازی میکنن من راحت دراز کشیدم😁

تازه من بوسش میکنم بوس منو پاک میکنه ولی بوس باباشو نه

ولی وقتی شوهرم نیس بهم بوس میده بغلم میاد