2777
2789
عنوان

به شوهرم حسادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 36 پست
خب منو ضایع میکنه مادرشوعرم یه بار گفت حتما خوبی بهش نمیکنی یا دعواش میکنی که اتفاقا برعکسه نازشو خی ...

تو هم بگو اتفاقا خیلی خوش حالم که رابطه پسرم با باباش انقدر خوبه ان شاءالله همیشه همین جوری بمونن🥰

بابا مادر شوهرت حرصش گرفته که این حرفو بهت زده! با خودش گفته این عروس بچه رو نمگیره، پسرم خسته میشه🤣

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بچه من برعكسه 

خوبه كه تو مهموني دورت نياد عشقو حالت ميرسي😂😂😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پسر من باباش میاد خونه دیگه بامن دعوارو شروع میکنه میگه نگان نکن حرف نزن دیروزم با ملاقه پلاستیکی زد ...

وای🤣🤣🤣

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

عکس بچهاتونو بدید لدفااا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

نرماله که

پدرا خونه نیستن پس برای خرابکاری دعوایی با بچه ندارن وقت ازادی که خونه دارن به بازی با بچه میگذره یا خرید و پارک وفلان

شما ولی مدام مشغول تربیت و نکن و بکن و نریز و نپاش گفتن ادب کردن و تا شب درگیر کارای خونه باشی وقتی نیست بازی کنی با بچه

کلا تجربه ام میگه بچه ها با هر کی که حال خوب و خنده و تفیح و خوراکی و بازی بیشتری بهون برسونه بیشتر سرخوشن و بغلشن

ضمن اینکه بجه ها تا ۳_۴سالگی بابایین قهرمانشون پدراشونن

وقت بزا واسش بازی کن ارامش بهش بده حرفاشو خوب بشنو اگه حرف میزنه ارتباط چشمی داشته باشین 

البته اینکه من هنوز کودک درونم فعاله و واسش زبون درازی میکنم ادا درمیارم بی تاثیر نیس کتک ها حقمه &n ...

پس حقته🤣🤣