2777
2789

سلام چطورین خوبین بچه ها.... من الان ۷ماه عروسی کردم.... وبا پدرمادر شوهرم درروستا زندگی میکنم من ازصب پامیشم وکارای خونه واشپزی وحمالی تاشب... بازم یه روز دیگ وهمین کارای تکراری... خسته شدم دیگ هیچ امید وانگیزه ای ندارم... دلم میخاد شاد باشم یه انگیزع داشته باشم ولی نمیدونم چکار کنم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سرگرمی یا مهارت جدید یادبگیر...چه کاری دوس داری انجام بدی؟

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

سلام عزیزم.

این حرفی که میخوام بزنم صرفا پای تبلیغ و این چیزا نیست  و واقن خداشاهده تجربه خودمه.

منم چندین سال بود خیلی بی هدف و انگیزه بودم و اصلا به هیچی علاقه و تمایل خاصی نداشتم تا برای رسیدن به اون چیز تلاش کنم. و فقط مبتونم بگم روزمو شب میکردم . و واقن خیلی برام خسته کننده بود. تا اینکه از طریق یک کار انلاین و خانگی پیدا کردم و شروع به کار کردم و اونقدر خوبه و راصیم از کارم و فضای بوجود اومده که نگم کلی حالم بهتره شده و کلی از هدفای زندگیم رو پیدا کردم و انگیزه پیدا کردم خلاصه نگم واقن بی نظیره😍

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اخه این شوهر با درس ودانشگاه مشگل داره حتی هیچ. گونه برنامه مجازی نمیزارع من برم

مخش یجوری بزن  بگو من درس بخونم رشته خوب کمک حال تو میشه   اگر زیر ۲۴ هستی تمام تلاشت رو بکن فرهنگیان قبول بشی   افراد مخالف درس هم فرهنگیان رو قبول دارن  تازه از همون روزی که قبول بشی دو سه تومن حقوق میگیری 

اخه این نمیزاره مجازی برم

کی نمیزاره؟؟همسرتون؟

میتونید باهاشون صحبت کنید خیلی منطقی و متقاعدشون کنید

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

کی نمیزاره؟؟همسرتون؟ میتونید باهاشون صحبت کنید خیلی منطقی و متقاعدشون کنید

اره میگم واتسپ نصب کنم... میگه نه نمیخام اذیت میشم انلاین میشس وفلان وبیسان..... میگ اگ میخای زندگیمون خراب نشه وجنگ ودعوا نباشه وهرروز بهت شک نکنم کمتر بگو مجازی نمیخام خستم کرده اینم دیگ بیشتر

اره میگم واتسپ نصب کنم... میگه نه نمیخام اذیت میشم انلاین میشس وفلان وبیسان..... میگ اگ میخای زندگیم ...

خب چرا با یه مشاور صحبت نمیکنید؟

خب چرا با یه مشاور صحبت نمیکنید؟

من ک صحبت کردم هربار یه چیز مسخره میگن... خودشون هم میگم بیابریم مشاورع میگ مگه من روانیم.. اصلا سطح فکرشون پایینه ننه اش هم همینجور پرش مسکنه