2821
2789
عنوان

واقعا باید تحمل کنم تا اخرش؟

164 بازدید | 10 پست

بچه ها من 18سالگی با شوهرم دوس شدم. 

قبل ازدواجم باهم خیلی صمیمانه بودیم🤕

بعد خلاصه امروز سخنرانی گوش میداد، گفتم این چیه اخه چرت میگه، 

گف خب راس میگه دیگه دختر پسر براچی بایدباهم دوس شن، برا هوس یه ساعته س. 

گفتم هیچ دختری برا هو دوس نمیشه همه فکرازدواجن.

بعد گفت نه اینطوری نیس، دهن منو وانکن خودت برا چی با من دوس شدی. 

حالا ماجراشو قبلاگذاشتم این خودش دهن منو سرویس کرده بود هی میگفت تو ارزوی محال منی من تو رو توی رویاهام میدیدم. 

الان دفه اولشم نیستا... 

خب من میگم اگر من با اون ادمایی که توی ذهنش به درد نخور و بی ارزشن یکی ام، پس چرا باید باهاش به زندگیم ادامه بدم. به چه علت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه مردا هرچیم باشن ته ذهنشون اینه که چرا خانم من با من دوست بوده؟حتما قبل از منم با خیلیا بوده.

به خاطر همینه میگن دوستی خوب نیستا.دوستی و آشنایی زیر نظر خانواده ها اشکالی نداره ولی مخفیانه اصلا درست نیست.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

متاسفانه مردا هرچیم باشن ته ذهنشون اینه که چرا خانم من با من دوست بوده؟حتما قبل از منم با خیلیا بوده ...

خب کلا هیچکدوممون قبل ازدواج افتاب مهتاب ندیده نبودیم. جفتمون دوستای دیگه ای هم قبلا داشتیم. 

خب الان 8سال میگذره براچی همچین چیزایی به هم بگیم اخه... 

خیلی عوض شده...  ولی من هنوز 26سالمه.اگه به این زودیا نمیرم، قطعا روزی ده بار میمیرم از دست ای ...

خیلی از مردا بعد ازدواج عوض میشن عوضیا

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
خب کلا هیچکدوممون قبل ازدواج افتاب مهتاب ندیده نبودیم. جفتمون دوستای دیگه ای هم قبلا داشتیم.  ...

میدونم.نمیگم‌شماها اینجوری بودید عزیزم.ولی فکر شکاکی میوفته تو سر بعضیا متاسفانه.بهتره پی حرفشو نگیری بیخیال باش

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

2825
2823
2791
2779
2792