من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خُدایا!الان که دارم برایت می نویسم خیلی دوست دارم اینوبدونی باتمام وجودم بیشترازانسان های دیگه ای که دوسشون دارم دوستت دارَم!خُدا کاری بکن دری بازکن که اِنءشاالله من وهمسرم واِنءشاالله بَچّه های سالم و صالحی که میدی بهمون چندتا دیگه از زیبایی های قشنگ ونعماتت اضافه میشن ودُنیامون قشنگ ترمیشن!خُدایا!توبهم ضعیف نبودن رویاد دادی مرسی ازت خُدایا❤بگیردستانمان را که آرامش بخش وجودمان توهستی❤😍خُدایا!اِنءشاالله به زودی عروسیمون روبرسون ماروسلامت وصالح وخوشبخت واِنءشاالله یک عُمرعاشق همدیگر بدار😍شُکرگُذارت هستیم پروردگارا!خیلی جاها لایق خوبی های قشنگت نبودیم ناراحتت کردیم ماروببخش🥺واقعا پشیمونیم ولی قول میدیم بهت که خُدا جونَم اِنءشاالله باخوبی کردن هامون جُبرانش کُنیم! خواهش می کنم خُدایا دست هیچ کس رو توی هیچ یک از زمان های مختلف در زندگیش ول نکن!ببخش خُدایا میدونم همیشه دست ماروگرفتی میگم خواهشا لطفا دست مارو توی اشتباهاتمون ول نکن😍قوربونت برم خُدایا😍خواهشا ماروکنارهم وخانواده هاوفرزندانمون سالم وصالح وخوشبخت باعُمری که بَقاست نگاه دار😍 دوستان عزیز خواهش میکنم هرچندتا صلوات می تونید بفرستیم برای همدیگه🤩ممنونم🤩اِنءشاالله اگر خُدا بخواد عاقبت به خیربشیم اِنءشاالله😍
راجب دختره نظری ندارم...ولی همسرش یک مرد پدوفیل روانی که میخواد بجای داشتن همسر بچه بزرگ کنه
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
امیدوارم به کسی بر نخوره. ولی نه ادم تحصیل کرده و با شخصیت و با فرهنگ این سن ازدواج میکنه. نه یه مرد عاقل و با فرهنگ میره بچه این سنی میگیره. هرچند جایی سوال کردی که خیلیا موافق ازدواج این سن هستن تهشم میگن شما حسودیتون میشه😁🖐️.
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
اصلا وابدا من خودم اول ورود به ۱۵ ازدواج کردم مثل چی پشیمونم بااینکه به شوهرم وزندگیم ربط نداره اما سن مناسب بنظرم ۲۵ ساله بعد من الان ۲۳سالمه و۸ساله متاهلم خیلی غصه خوردم نه ازسن خودم از ناپختگی شوهرم متاسفانه .... اما در کل اشتباه محضه
قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)