2777
2789

گلشو از عطاری بخر بریز تواب باید بمونه یه ساعتی بعداز صافی رد کن

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عرق پنیرک دیدم شربت ندیدم

خب منم گذاشتم بدونی عزیزم شربت مقوی ازش درست میکنن  خیلی خوبه منتها باتجربه ها توضیح نمیدن

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
گلشو از عطاری بخر بریز تواب باید بمونه یه ساعتی بعداز صافی رد کن

خریدم ابجی صافی منظورت همون طوریه؟!

ما با پنیرک سه تا رنگ شربت میتونیم درست کنیم ترکیب پنیرک با اب لیمو میشه صورتی 

ترکیب پنیرک با زغفران میشه سبز 

برای شیرین کردنش میشه از شهد شکر هم استفاده کرد برای طعم دهی میشه از تخم شربتی هم استفاده کرد

خریدم ابجی صافی منظورت همون طوریه؟!

اره عزیزم که اون گلا رو جداکنی

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
ما با پنیرک سه تا رنگ شربت میتونیم درست کنیم ترکیب پنیرک با اب لیمو میشه صورتی  ترکیب پنیرک با ...

چه باحال،من فقط خودش رو توشربت ریختم تاحالا با آبلیمو و زعفردن و اینا نبوده،جدی رنگش اینجوری میشه؟

چه باحال،من فقط خودش رو توشربت ریختم تاحالا با آبلیمو و زعفردن و اینا نبوده،جدی رنگش اینجوری میشه؟

اره عزیزم من دیشب درست کردم شوهرم خیلی خوشش اومده بود تازه خوشمزه هم میشه