2777
2789

این چند ماه شدم پر از عقده و دم نزدم اون انواع فحش ها رو بهم داده ب خانوادم توهین کرده من هیچی نگفتم....دلم میخواد پیام بدم تموم حرفای تو دلمو بگم بعدش بگم برو گمشو

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بدون اینکه بدونه مهرتو بزار اجرا این بدترین ضربه هست براش دیگه چرا فحش کاری اینطوری دلتم خنک میشه بعد میاد به پات میفته برای مهریه اونموقع راحت هممیتونی ازش جداشی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
برو بدون اینکه بدونه مهرتو بزار اجرا این بدترین ضربه هست براش دیگه چرا فحش کاری اینطوری دلتم خنک میش ...

سر مهریه انقد تا چند ماه به خودم و خانوادم حرف میزد که بهش گفتم بدون اطلاع بقیه بریم بهت ببخشمش...دلیلمم فقط این بوددیگه تودعوا به خانوادم توهین نکنه😞😞😞😞😞😞😞

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما
سر مهریه انقد تا چند ماه به خودم و خانوادم حرف میزد که بهش گفتم بدون اطلاع بقیه بریم بهت ببخشمش...دل ...

نگو که بخشیدی؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین