راستش من موهام خیلی ریزش نداره به خاطر همین دقت نکردم اما شامپویی ک دارم نئودرم مدل ضد ریزشش هست و واقعا راضیم
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
سلام من هم خودم هم همسرم در حال استفاده هستیم، خیلی تاثیر داشته جوری ک خودم رو قسمت کناری سرم یعنی شقیقه زدم، موهای ریز دراومده ک خودم با چشمم میبینم حتی وقتی موهامو شونه میزنم اون موهای ریز ریز میبینم ک بلند شده ، ک همسرم ب شوخی بهم گفت مو نداشتی اومدی خونه من مو داری شدی ولی خب چون بچه شیر میدم ریزش مو پیدا کرده بودم ک الان متوقف شده کاملا چون هم شامپوهای ضد ریزش میزنم هم این تونیک ک توش سلول بنیادی داره، الانم یکی از دوستام دید خیلی رو موهای من تاثیر داشته، خواسته ک از دوستم تهیه کنم براش.09919131397 سوالی داشتی پیام بده تا راهنماییت کنم فقط چون اثرش روی فولیکول های مو هست سه تا شش ماه صبوری میخواد ولی تاثیر میزاره.علت ریزش مو چ ژنتیک باشه چ هورمونی چ ب خاطر استرس و بارداری و شیردهی، چ بیش از حد موهات چرب باشه، نتیجه ازش میگیری.حتی من داخل ابروهام میزنم چون دوست داشتم جاهایی ک خالی شده پر بشه . داخل شامپوهاش عصاره نخود و عصاره حنا عصاره رزماری و کافئین داره، همیشه مامانامون برابر تقویت موهامون حنا و نخود اسیاب شده میزاشتند رو سرمون. تا هفت هشت ماه شامپو داریم چون حجم شامپو هاش بالا، هر کدوم ۴۰۰ میل، پنج تا شامپو داره در واقع دو کیلو شامپو 😅