2777
2789
عنوان

حاضرجوابا و باهوشا لحظه بیاین

250 بازدید | 31 پست

من پدرمادرم شهرستان زندگی میکنن‌

محصولشون گردو..خواهرشوهرم چندبارگفته بگو برام گردو بیارن ازونجایی ک ادم نیست و انتظار گردو مفت داره من دوس ندارم بیارم تا بعدم حرف وحدیث پیش نیاد

حالا اینا به کنار

من هی پیچوندم گفتم جا ندارن واقعنم جا ندارن خودشونم با وسایلشون بزور جا میشن

الان باز اس داده بگو برام چند کیلو بیارن

چی بگم ول کنه اه

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو درجه یکامون اینقده درجه دو اینقد کدومو میخوای😅

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بگو کیلویی فلان قدر اینم شماره حساب اگر حتما میخوای واریز کن تا برات بیارم..

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/
اسی گردو طرف شما کیلو چنده؟

هنوز قیمت ندارن عسقم باید خشک کنن تا ببینم چقدر

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️