2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

1566 بازدید | 77 پست

بچه ها من دوسه هفته پیش با شوهرم بحثم شد خودشم موقع دعوا خانواده هارو میاره وسط همه جا جار میزنه

بعد من تو دوران عقدم اصلا تا حالا با مادرشوهرم بحثم نشده هیچ بهش بی احترامی نکردم اون بنده خداهم همینطور

بعد خواهرشوهرم چن روز پیش برگشته به من میگ هر مادرشوهری جای مادرشوهر تو بود با تو سازش نمیکرد

خیلی بهم بر خورد من هنوز اصلا نرفتم کنار مادرشوهرم زندگی کنم ببینه با من میسازه یا نه ک

اصلا به ارواح خاک داداشم بهش بی احترامی هم نکردم

گفتم خب برادر شما منو از چشم شماها میندازه چون دعوامونو خودمون حل نمیکنیم حریم خصوصی نداریم همیشه خانواده ها میان وسط

شماهم این حرفو میزنی خب رو شوهرم تاثیر میزاره

حالا چن وقته قهریم نمیدونم شوهرم میگه طلاق

ما هم تو یه محیطی هستیم ک آبرو برامون مهمه

بخدا نمیدونم جداشم یا بمونم

خیلی سخته زندگی با شوهر لجباز و یه دنده ک خانوادشم بدجور پشتشتن

خدایا همه امیدم به توعه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر با این ادم ک بعدا اصلا نمیتونی زندگی کنی همین الان جداشی بهتذه

هیچ وقت نشده خودمون مشکلاتمونو حل کنیم

اصلا همیشه مقصر من هم باشم بازم باید خودمون حل کنیم

نه جار بزنی خانواده ها بیان وسط هرکی یه چیزی بگ

بخدا دیگ نمیدونم چی کنم یع سالم هس عقدیم

دوسش دارمو همسرمو ولی این اخلاق هارو هم داره

تو زندگی بیشتر عذاب خاهی کشید یا بیخیال باش و اعتنا نکن ب رفتاراشون و بخاطر عابرو بمون یا جدا شو و خ ...

کاش بی احترامی میکردم یا عروس بدی بودم میگفتم اره حق دارن

فقط شوهرم منو مقصر میکنه از چشم میندازه منو پیش اونا

مشکل منو داری از من‌می شنوی هنوز اولشه نداشت که‌چندسال بعد حسرت میخوری کاش همون موقع جدامیشدی

اخه فقط به فکر آبروی پدرمادرمم خیلی ناراحتن

یه ساله رفتم اومدم با نامزدم

میگن مردم چشممونو درمیارن😭

کاش بی احترامی میکردم یا عروس بدی بودم میگفتم اره حق دارن فقط شوهرم منو مقصر میکنه از چشم میندازه م ...

میفهممت باید انتخاب کنی یا روح و روانتو ب خاطر آبرو 

یا بخاطر ارامشت جدا شی و خلاص

اخه فقط به فکر آبروی پدرمادرمم خیلی ناراحتن یه ساله رفتم اومدم با نامزدم میگن مردم چشممونو درمیارن ...

ی کم بعدا براشون عادی میشه نترس جداشو یه کاری پیدا کن جور دگ سربلندشون کن مگه ابرو به شوهره

با این بعدا روانی میشی ول کنا برو پی زندگیت

روانی شدم دیگ عزیزم

الان چن هفته اس منو بلاتکلیف نگه داشته قهره انگار بچس

خیلی بچه ننه اس بخدا

هرچی خواهرش بگ همونه

وای چ شوهرت ببخشید بی فکره حالا یه حرفی شده سریع طلاق  انقد وابستگی دارین به خانواده چرا دختر مردمو بدبخت میکنین و ازدواج میکنین!!

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
میفهممت باید انتخاب کنی یا روح و روانتو ب خاطر آبرو  یا بخاطر ارامشت جدا شی و خلاص

دلم میخاد جداشم خیلی ام دوسشش دارما

ولی چی کنم همچین اخلاقی هم دارع

میگم خب اولش سخته ولی بعدش دیگ از یادم میره حداقل آرامش دارم همش فکرم پیش اینا نیی

همه چیو از من قایم میکنه ولی به خاهر و دومادشون میگ

اصلا خیلی بد اوضاعیه

گرفتار شدم بخدا برام دعا کنید😭