2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری از فکرش در بیام

226 بازدید | 38 پست

واقعاً خیلی رو مخمه نمیخوام بهش فکر کنم اما میاد تو فکرم خواهرشوهر بزرگمو میگم هروقت میبینمش مثلاً منو نادیده میگیره سوالی چیزی بخواد بپرسه در مورد بچه ام ازم نمیپرسه میره از مادرشوهر و خواهرش میپرسه در صورتی که من کنارش نشستم خانواده ی شوهرم خیلی خوب بودن باهام ولی از وقتی رفت و آمد زیاد کرد باهاشون (یه شهر دیگه بود خونه شوهرش الان نقل مکان کردن شهر نزدیک خونمون) کلاً خیلی پشت،سرم بد حرف زده خیلی تابلوه حتی شوهرمم پر کرده 

هستین بقیشو بگم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیستین🙁

نوچ

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

کم محلی بی تفاوتی در صورت امکان قطع رابطه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

کم محلیش میکنم ولی قطع رابطه رو محاله

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

آخرین بار بین من و شوهرم دعوامون شد اصن بحث این خواهر شوهرم نبود شوهرم یه دفعه ای پرید آره تو به فلان نمیرسی هرچی داره حقشه 

یعنی اینقد پشت سرم حرف زده خدا ازش نگذره

بزار میخونیم

شوهرم شهری که سکونت داره کار میکنه میره پیششون اون روزی تولد خواهرش بود رفتن پارک جشن گرفتن باورت میشه یه نیمچه کلمه که من بیرون بودم بهم نگفت

خدا ازش نگذره یاد شوهرم داده هرجا برن بهم نگن تا حسودی نکنم اونا هم خوش و خرم خوشگذرونی کنن

شوهرم شهری که سکونت داره کار میکنه میره پیششون اون روزی تولد خواهرش بود رفتن پارک جشن گرفتن باورت می ...

وااا مشکلش با تو چیه... میدونی چیه همه میگن خواهر شوهر مشاور ارشد خانوادس تو بیا با خوذهر شوهره قاطی شو خرش کن براش غذایی چیزی درست کن یا یه کادو کوچیک بهش بده یا الکی از پوستس یا لباسش تعریف کن  بزار باهات دوست شه

وااا مشکلش با تو چیه... میدونی چیه همه میگن خواهر شوهر مشاور ارشد خانوادس تو بیا با خوذهر شوهره قاطی ...

فایده نداره من باهاش خوبم یعنی متلک میندازه واینا جوابشو نمیدم میگم میسپارمش بخدا ولی دشمنیشو با خودم درک نمیکنم 

وااا مشکلش با تو چیه... میدونی چیه همه میگن خواهر شوهر مشاور ارشد خانوادس تو بیا با خوذهر شوهره قاطی ...

باورت میشه دو روز پیش تصویری زنگ زد به مادرشوهرم دستاش کثیف بود من جواب دادم اصن یه جوری قیافش عوض شد که نگو زودم قطع کرد

فایده نداره من باهاش خوبم یعنی متلک میندازه واینا جوابشو نمیدم میگم میسپارمش بخدا ولی دشمنیشو با خود ...

شاید طبق مطل و خاسته ی اون نیس رفتارت... مثلا خواهرم بدش میاد زن داذاشم رژ قرمز میزنه وارایش میکنه ولباس کوتاه میپوشه