2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری از فکرش در بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست
بخدا نمیدونم میبینیش یه ساعت باهات حرف میزنه میخنده ساعت بعدش سرسنگین رفتار میکنه

عزیزم اون مشکل روانی داره مشکلش تو نیستی کلا ذاتش اینجوره مطمعن باش تو خانواده همسرشم همینجور با کسایی سر هیچ مشکل داره

عزیزم اون مشکل روانی داره مشکلش تو نیستی کلا ذاتش اینجوره مطمعن باش تو خانواده همسرشم همینجور با کسا ...

خدا به حق این مغرب واذان مغرب جوابشو بده 

آخه بی وجدان چرا منو پیش شوهرم بد و حسود نشون میدی چی گیرت میاد ان شاالله خدا بزنه به کمرت 

باورت میشه نماز میخونه آخه آدمی که نماز میخونه این کارارو انجام میده

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به حق این مغرب واذان مغرب جوابشو بده  آخه بی وجدان چرا منو پیش شوهرم بد و حسود نشون میدی چ ...

این وقتی مردم داری بلد نیس وقتی نمیدونه حق الناس چیه اینو چه به نماز... 9بار سوره کوثر و به نیت بستن زبونش بخون و فوت کن سمتش دشمنیشم باهات خیلی کم میشه

این وقتی مردم داری بلد نیس وقتی نمیدونه حق الناس چیه اینو چه به نماز... 9بار سوره کوثر و به نیت بستن ...

ان شاءالله خدا از زبونت بشنوه حتماً همین کارو میکنم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

ب خواهرشوهرت محل نزار باهاشونم صمیمی نشو در حد یه مهمون عادی که میشینه چندساعت بعدم میره  کلا به یه ورتم نگیرش

ولی شوهرت مهمه 

جلو شوهرت هیچوقت ازشون بد نگو هیچوقت... ن تعریف ن تخریب 

ولی اگه شوهرت گفت آره مثلا خواهرم بده تو از خواهر شوهرت دفاع کن بگو ن چ بدی کرده من دوسش دارم 

چون  ممکنه تله باشه ببینه خواهرش راست میگه بدی یا ن😂

یا اگه رفتین خرید مثلا شوهرت خواست برات روسری بگیره بگو این روسریه خیلی قشنگه به فلان خواهرت(همون خواهر بده) خیلی بهش میاد اگه میتونی برا اونم یکی بخر 

و اینطوری میشه ک شوهرت میگه ببین زن من چقد به فکر اینه بعد اون اونطوری پشت سرش میگه 😁

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
ب خواهرشوهرت محل نزار باهاشونم صمیمی نشو در حد یه مهمون عادی که میشینه چندساعت بعدم میره  کلا ب ...

فایده نداره 

میدونی چرا ،چون دیروز باهم دعوا کردیم منم هرچی تو دلم بود پشت سر خواهرش گفتم

خاک رو سرم خیلی بی سیاستم🤦‍♀️

ب خواهرشوهرت محل نزار باهاشونم صمیمی نشو در حد یه مهمون عادی که میشینه چندساعت بعدم میره  کلا ب ...

گلم میشه تاپیک آخری که زدم بیای لطفاً

اگه حال عروس بد باشه حال برادرشونم بد میشه... چرا نمیفهمن واقعا!؟ یا داداششون براشون مهم نیس یا دیگ ...

مهم حال خودشونه که با این کاراشون خوشحال میشن