2777
2789
عنوان

بالای 16 هفته کسی هست؟؟

78 بازدید | 14 پست

میخواستم ببینم کسی هست که ویار ترش و شور داشته باشه و از شیرینی بدش بیاد ولی بچه ش دختر باشه؟؟

اخه تو خانواده ما هر کی این ویارو داره بلا استثنا بچه ش پسر شده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق خوراکی های شیرین و از شور و ترش بدم میاد نی نیم پسره

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چه جالب ما تو کل فامیلمون یدونه استثنا هم نبوده 

توی فامیل ما اینجوریه ... دختر دارها ترشی دوست دارن پسردارا شیرینی 

ولی در کل چیزی نیست که به لحاظ علمی اثبات شده باشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
جدی؟؟ یکم از ویارت میگی واسم؟؟ من ویارم دقیقا مث بارداری اولمه که پسر بود دلم دختر میخواد ولی هر کی ...

تهوع خيلي كم داشتم . عاشق شوري و ترشي جات بودم . شيريني اصلا دوست نداشتم . اونوقت مدل شكمم مثل بسر . زرنك و تند و تيز م . و تو طول بارداري تغيير نكردم قشنك ترم شدم 

تهوع خيلي كم داشتم . عاشق شوري و ترشي جات بودم . شيريني اصلا دوست نداشتم . اونوقت مدل شكمم مثل ...

واای دقیقا منم همینطور تهوعم نسبت ب بارداری قبل خیلی کمتره عاشق ترشی و شوری ام بیزار از شیرینی تازه 10 هفته ام میخوام انومالی رو به جای 11 هفته 13 هفته برم شاید جنسیتم بگه دل تو دلم نیست  

با پسر بودنش مشکلی ندارم ولی خب دلم میخواد یه دختر یه پسر داشته باشم کاش بشه