2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید شما اعتقاد دارید ب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
ببین اونا مغزشون ایراد نداره که بیان خونه رو مفت بدن بره پس حتما یه کلکی تو کاره استخاره داره هشدار ...

اره دقیقا خونه با بهترین امکانات هم هست😑

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چندنفر نفروخته باشند؟

من اصلا بلد نیستم والا این دوره همه کار میکنن،میخواد بفروشه ولی مستاجر داره تا پایان سال

برات فال نامه شیخ بهایی گرفتم این اومد . دست بگذار از عمل زنهار.        & ...

همش زیانه،کلا قیدشو میزنم چون من خودم از خدا خواستم یه جوری بم بگه خوبه یا ن برام دوبار بد در اومد ولی شوهرم مسخره میکنه میگه ادم عقل داره،ولی انجامش نمیدم خیلی نه اومد توش

دقیقا نیتم همین بود چون سررشته ندارم تو این کار از خدا خواستم جوابی بم بده هر دو بار بد در اومد دیگه ...

استخاره رو خیلی قبول دارم اول اینکه از ادم‌ معتبر بگیری دوم اینکه کاملا تحقیق کنی دست آخر بین دوتا گزینه مخیر بودی استخاره بگیری 

استخاره با فال گرفتن و پیشگویی فرق داره برای تشخیص صحت معامله راههای زیادی هست برید شهرداری منطقه از درستی سند مطمن بشید و کارهای دیگه اگه معامله شد هم پیشاپیش مبارک باشه

استخاره رو خیلی قبول دارم اول اینکه از ادم‌ معتبر بگیری دوم اینکه کاملا تحقیق کنی دست آخر بین دوتا گ ...

مرسی فدات شم💕شوهرم میخواد بره تحقیقات ببینم چی میشه