2777
2789
عنوان

توروخدا ببینید مثبته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مثبته عزیزم چن روز دیگم بزار احتمالا پر رنگ تر بشه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

وای باورم نمیشه یعنی مثبته؟؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
کاملا مشخصه مثبته

وای جدی میگی؟؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
وای باورم نمیشه یعنی مثبته؟؟

بله عزیزم چن روز دیگه بزنی پررنگ تر میشه 

چند وقته اقدامی؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
بله عزیزم چن روز دیگه بزنی پررنگ تر میشه  چند وقته اقدامی؟

یکسالو نیمه ک اقدامم 

هیچکی اندازه من تجربه بی بی چک نداره منفیه اره از همون اولم هست ولی در این حد کمرنگ منفیه

همه که عین هم نیستن عزبزم 

مال من ده روز بعد از موعد از این خط کمرنگ تر اونم بعد نیم ساعت مثبت بود 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍