2777
2789

تو هر بحثی من باید ساکت بشم و بحثو تموم کنم!نمیشه یه بار من از جایی ناراحت و عصبی باشم اون کوتاه بیاد و اوضاعو اروم کنه،واقعا فکر میکنم دیگه شوهرم سوارم شده و هیچ حقی برام قائل نیست،هی میزنه ب سرم جدا بشم با ۲۴ سال سن حقم نیست این زندگی،مثلا با عشق ازدواج کردیم ولی نتیجه ازدواجای سنتی اطرافمونم از ما بهتره

من کوتاه نمیام 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کوتاه نمیام

اون بیشتر کوتاه میاد

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

سنتی و دوستی نداره. جنس مردا طوریه که تو فصای خصومت و فشار مقاوم تر ( تا سرحد لجبازی) میشن. 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

والا ما ک برعکسم اون باید کوتاه بیاد االبتع شاید بخاطر سنش

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
من کوتاه نمیام 

منم اوایل کوتاه نمیومدم زندگیمون ب گند کشیده میشد عین خیالش نبود تا دیروز ۵ روز قهر بودیم چون سرم داد زد معذرت خواهی نکرد کل این ۵ روزو،حالا امروز باز بحث شد

فداکاری زیاد ، دوست داشتن کسی که ارزنی برات ارزش قائل نیست 

برای همیشه هم از قلبت و هم از زندگی واقعیت جدا کن

چیزی که خانومای تو زندگی دارن اینه که همیشه از شوهرشون دفاع میکنن ولی اونا هیچ کاری براشون نمیکنن

تا آخر عمر ، کنارشون تباه میشن

خب ساکت نشو

ساکت نمیشدم اوایل کوتاه میومد میدید داد میزنم بعد کم کم انگار بدتر شد الان هر چی بشه حق با اونه و داد و‌بیداد و قهر و سرسنگینی منم نسبت بهش سرد شدم همش دوس دارم خونه نباشم،اخر این زندگی طلاقه من دارم مقاومت میکنم

من کوتاه نمیام اون بیشتر کوتاه میاد

چرا اومدی نی نی سایت هااااااا 🤨🤨🤨

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود