2777
2789
عنوان

بچه های پیش دبستانی امسال

356 بازدید | 40 پست

سلام دوستان امسال کیا بچه پیش دبستانی دارن؟

آیا امسالم سه ماه آخردوره فشرده میزارن که الکی چندماه نفرستیم بچه رو پرسیدین از کسی که میزارن یا نه؟

میشه مدرک گرفت از یه پیش دبستانی که مثلا بچه دوره گذرونده ؟

باسردشدن هوا و اوضاع کرونا دوست ندارم بچه م بره زیاد تجربه تون بگین چیکار کنیم شما چه قصدی دارین ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکار میکنی  قصدت چیه  تصمیمت  اگه مدرسه مدرک خواست چی میگی

همه مدارس مدرک نمیخوان.انلاین بدرد نمیخوره.پیش هیچوقت اجبار نبوده.اخه اصلا نمیشینه که بخاد یاد بگیره فقط چند میلیون هزینه بیخودی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
همه مدارس مدرک نمیخوان.انلاین بدرد نمیخوره.پیش هیچوقت اجبار نبوده.اخه اصلا نمیشینه که بخاد یاد بگیره ...

دقیقا منم از انلاین متنفرم هم وقت خودمو میگیره هم هزینه هم بچه واقعا تو محیط قرار نمیگیره پس چرا همش میگن اجباره ؟

دقیقا منم از انلاین متنفرم هم وقت خودمو میگیره هم هزینه هم بچه واقعا تو محیط قرار نمیگیره پس چرا همش ...

نه بابا کی گفته اجباره. هدف از پیش دبستانی اصلا اموزش نیست. فقط فقط یه پیش زمینه برای درک مفهوم کلاس و دورهمی با بچه هاست که این مورد با کلاس مجازی اصلا جبران نمیشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مجازی خیلی سخته روزی چند ساعت انلاین هستین؟

چرا سخت خیلی خوب تازه من بجمو مجازی کلاس های دیگه هم گذاشتم خیلی دوست داره چرا نمیزاری

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم