2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

39726 بازدید | 156 پست

بچه ها جان من میاین نظر بدین ؟؟؟ 

یکم طولانیه میذارم همشو تو دوسه تا تاپیک 

خواهر من و شوهرم رابطه زیاد اوکیی ندارن 

ابجیم همیشه فاصله اشو حفظ میکنه باهاش 

یکبار پارسال رفتیم شمال شب تو راه خوابیدیم تو ماشین خواهرمم پشت دراز کشید صب ک شد شوهرم اروم گفت فک کنم دیشب دست خواهرتو گرفتم اشتباهی خوابیده بودم 

اخه صندلشو خوابونده بود 

فرداش خواهرمم گفت یه چیزی بگم بهت ؟؟ من صب بیدار شدم دیدم رضا انگشت کوچیکمو گرفته من دستمو کشیدم 

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که دروغه

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

خوووو

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

خوب

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
گفتم خب اوکی رضا خودشم گفت خواب بوده حواسش نبوده خودمونم که خوابیم همش یه جای من دستشه  گذشت&n ...

اون اگ شعور داشت حتی اگرم همچین چیزی بود نباید میگفد حالا مورد اولو رد میکرد مثلا میگفد حواسش نبوده چیز جدی ک نبوده

دیشب ما میخواستیم بریم جایی بشینیم با بچه ها خواهرم گفت منم میام دلم تنگ شده برا بچه ها همه چی اوکی بود تا اومد جلو پارکه گفت پارک دوبل میخواد میاین کمک من به شوهرم گفتم تو برو اون رفت براش پارک کرد وقتی اومدن خواهرم اخم داشت

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
گفتم خب اوکی رضا خودشم گفت خواب بوده حواسش نبوده خودمونم که خوابیم همش یه جای من دستشه  گذشت&n ...

ی جای من دستشه😶💔😂

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜