بازیگر پدر سالار هم ۲ دوز واکسن زده بود فوت شد بعدش مجبورشون میکنن تکذیب کنند برا اینکه مردم برن واک ...
عزیز من اونا دیگه پیر شده بودن هزار جور درد و مرض دارن ربطی به واکسن نداره طرف ۱۰۰ سالشه بیماری قلبی داره قند و چربی داره کرونا هم اضافه میشه خب معلومه میمیره واکسن فقط آمار مرگ و میرو میاره پایین قرار نیست دیگه کرونا نگیرن و اینکه بدن آدما ضعیف باشه ایمنی واکسنم کم میشه
۳ ماه باید فاصله بدی بین تزریق واکسن و اقدام برای بچه میگن فورا بعد واکسن اقدام کنید ممکنه روی بچه ای که تشکیل میشه اثر بد بذاره گویا ۳ ماه طول میکشه عوارضش از بدن خارج بشه
عزیز من اونا دیگه پیر شده بودن هزار جور درد و مرض دارن ربطی به واکسن نداره طرف ۱۰۰ سالشه بیماری قلبی ...
از بس با این بی عقلا حرف زدم دیگه خسته شدم ولشون کن هرکار میخوام بکنن .. کسی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد
کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...