2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بزنم دور برم زدن .

اگه بشه نمیزنم ولی فکر کنم اجباریه بعد جایی راه نمیدن.

یازم مجبور میشم بزنم 😔

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
آخه میگن عوارض سکته قلبی وبرابچه دارشدنم نمیزارع نطفه تشکیل بشه والا موندم چیکار کنم 

والا ما که شنیدیم اسپرم آقایونو قوی میکنه😂 دیدی حرف دکترا همیشه درست نیست؟ این حرفو یه پزشک متخصص به من گفت میگه تا چندسال دیگه چندقلوزایی زیاد میشه چون شدید روی اسپرم تاثیر میذاره😑

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
والا ما که شنیدیم اسپرم آقایونو قوی میکنه😂 دیدی حرف دکترا همیشه درست نیست؟ این حرفو یه پزشک متخصص ب ...

😂😂😂

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘
والا ما که شنیدیم اسپرم آقایونو قوی میکنه😂 دیدی حرف دکترا همیشه درست نیست؟ این حرفو یه پزشک متخصص ب ...

من میخام اقدام کنم پس بزارم واکسن بزنه بعد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘

وای  اخع شوهرمن گف بریم بزنیم بعد فرداش اومد گف نمی‌زنیم میگن عوارض داره من بچه میخام الآنم میگ نه خودم میزنم ن میزارم ت بزنی

رمان امیرکبیر هم که با تلاش زیاد وزحمت واکسن رو وارد ایران کرد تا مرگ‌و‌میر کاهش پیدا کنه یه عده اومدن گفتن واکسن نزنید تو این‌واکسن ها جن وجود داره 😑دقیقا الانم یه عده میان همین شایعه ها رو پخش می کنن

این گه خانومش تکذیب کرد بنده خدا بیماری قلبی داره چند ساله درگیره و کما نرفته الانم مرخص شده رفته خو ...

بازیگر پدر سالار هم ۲ دوز واکسن زده بود فوت شد بعدش مجبورشون میکنن تکذیب کنند برا اینکه مردم برن واکسن بزنن