2777
2789
عنوان

مامانا

33 بازدید | 6 پست

راستی محرم گذشت کسی نزری داد تو این ایام من خودم به شخصه شب های مهم محرم مثل عاشورا و تاسوعا و ..... شبای مهم کلا خیلی نذری دادم فلافل و پیتزا برا بچه ها قرمه سبزی و قیمه و زرشک پلو با مرغ و کباب و جوجه هم دادم شله زرد و آش و اینام درست کردم دیگه با مامانم و خاله هام و اینا درست کردیم خدا رو شکر زیاد نزری دادیم 

حتی به جایی رسیده بود خدا رو شکر ماکارونی و عدس پلو و سالاد ها سالاد الویه سالاد مرع و ماکارونی هم دادیم خیلی خوشحالم خدا دستمون گرفت بتونیم بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی به جایی رسیده بود خدا رو شکر ماکارونی و عدس پلو و سالاد ها سالاد الویه سالاد مرع و ماکارونی هم د ...

افرین خیلی عالی وتنوع ایجادکردی تونذری قبول باشه براماهم دعاکن 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘