2777
2789

بچه ها کیا انگلیسی کامل یاد گرفتن؟؟؟

چجوری؟ از چه راه هایی و در طی چند دوره؟

راستش انگلیسیم عالیه من کلاس دهمم به مدت زبانسرا رفتم اما الان مامانم نمیزاره میگه از این به بعد درس داریو این حرفا 

خلاصه من چنل ها ی انگلیسی هم دنبال میکنم پادکست گوش میکنم کم کم دارم عالی میشم. رشتمم علوم انسانیه و راستش سخت نیست میتونم در کنارش زبانسرامو ادامه بدم 

به مامانم میگم کنکور زبان بدم بشم معلم 

مامانم میگه نه این رشته درآمد نداره و این حرفا. اما من عاشق انگلیسیم 😢

من کامل یاد گرفته بودم ۵ سال نخوندم الان یادم رفته

من دوره‌های کانون زبان رو تا آخرش رفتم

کار اضافه‌تر از کلاس زبانم انجام نمیدادم مثل فیلم دیدن یا متن اضافه خوندن اما زبانم عالی بود

منم هم سن شما بودم سال کنکور کلاس زبان رفتم و الان خیلی پشیمونم امیدوارم به حرف مامانت گوش کنی☹️

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کامل یاد گرفته بودم ۵ سال نخوندم الان یادم رفته من دوره‌های کانون زبان رو تا آخرش رفتم کار اضاف ...

دلمو شکستی💔

میگم میخام تا کنکور هر روز تمرین و تکرار کنم به حدی که یه خارجی باهام صحبت کنه بتونم باهاش صحبت کنم یعنی کلیه سوالات کنکور متوجه شدم مگه تربیت معلمی بده رشته انسانی فقط معلمیش خوبه. 

دلمو شکستی💔 میگم میخام تا کنکور هر روز تمرین و تکرار کنم به حدی که یه خارجی باهام صحبت کنه بتونم ب ...

آره عزیزم تربیت معلمی خوبه 

زبانم که باشه خیلی خوبه 

ان‌شاءالله هر چی صلاحه همون پیش بیاد 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
دلمو شکستی💔 میگم میخام تا کنکور هر روز تمرین و تکرار کنم به حدی که یه خارجی باهام صحبت کنه بتونم ب ...

ببخشید عزیزم همچین قصدی نداشتم و منظورتو اشتباه فهمیده بودم

معلمی خیلی عالیه امیدوارم حتما قبول بشی🤩

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.