2777
2789
عنوان

درد و دل مادرانه

150 بازدید | 2 پست

خانومای عزیز سلام

من مادر یک دختر دو سال و نیمه هستم که با توجه به شرایط شغلی همسرم معمولا صبح تا شب با دخترم تنهام خونوادم هم ساکن شهر دیگه ای هستند بنابراین رفت و آمد زیادی ندارم و به خاطر شرایط کرونا بیرون رفتن و پارک و .....هم خیلی کم میریم شاید دو سه ماه یک بار اما تمام تلاشم رو میکنم که تو خونه برای دخترم محیط شادی رو فراهم کنم و بازی های دلخواهش رو انجام بدم . ولی گه گاهی هم هست که به خاطر کارای خونه یا بعضی وقتها واقعا بی حوصله میشم و خسته مجبورم دخترم رو به دیدن کارتون دعوت کنم اونم خیلی استقبال می‌کنه اما من عذاب وجدان دارم وقتی می‌خوابه یا بعضی وقتا میبینم کسل شده با خودم میگم شاید اونجوری که باید براش وقت نمی‌زارم یا باهاش بازی نمی‌کنم اما خدا شاهد تمام تلاشم رو میکنم به هر حال منم آدمم گاهی بی حوصله میشم و شرایط بازی کردن رو ندارم

میخوام ببینم شما مادرهای گل هم اینجوری هستید یا من واقعا دارم کم میزارم این استرس که شاید بچه ی من بیشتر باید بازی کنه و همبازی نداره داره اذیتم میکنه

سلام مامان مهربون 

من مجردم 

اما خواهرم شرایطش مثل شماست

بله خواهرم منم دقیقا مثل شماست اما نمیزاره بچه روزی بیشتر از ۴۵ دقیقه ببینه 

و حتما صدای تلویزیون رو کم میکنه

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.