2777
2789
عنوان

لطفا از مزون لاوین خرید نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9957 بازدید | 47 پست
آره بابا ،برو حتما_رسید و عکس اصلی لباس رو هم ببر و‌ چتایی ک داشتین و کاش صداشو ضبط میکردی موقعی ک ب ...

عقلم نرسید که 😔😔😔

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گول عکسشو خوردم یعنی از نزدیک ببینی شوکه میشی

اینایی که تعریف میکنن تو کامنتاش احتمالا از خودشونن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
وای من میخواستم از اینجا پیراهن بخرم موجود نبود شانس اوردم

باز حداقل با گذاشتن شاکی بودن از پیجا به هموطنامون کمک کنیم

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی

سلام از این لاوین حروم خور  خرید نکنید یه مانتوی پلاستیکی برا من فرستاد ۳۷۵ که ۷۰ تومنم بیشتر نمیارزه تازه نماد هم داره اون کامنتا هم همش فیکه کامنتا ناراضی رو هم‌پاک میکنه

من تو کامنتا خوندم واسه مردم بدبخت یا نفرستاده یا بنجلن یا پاره و بددوخت همه جنساشم حدودا ۳۰۰ ۴۰۰ هست از هرکی یه ۳۰۰ ۴۰۰ به جیب میزنه کلاهبردار کساییکه رفتن حضوری شعبه هاش گفتن اصن شوکه شدیم چیزایی که تو پیچش میذاره اصن تو مزون نیست و مث دست دوم فروشیاس هیچی نداره همش دروغه 

منم ازاین مزون لاوین توی تلگرام خرید کردم کلاهبردارعوضی همه ممبراش فیک بودن همش گفت ۱۵روز دیگ اینا لباس بدستت میرسه روز ۱۵ ک شد شماره کارت داخل کانال رو عوض کرد یدونه دیگ گذاشت نوشت واریزیای دیگ ب ما مربوط نمیشه جواب منم نداد اصلن نمیگفت آدرسشون کجاست میگفت ازبندرعباس میاد حواستون خیلی باشه تا گول نخورید اصلن ازتلگرام هیچ خریدی نکنید بخدا ک همش دروغ اون زن کثافت هم ب نام مریم طهمورثی بود شماره کارت دومی هم مرزبان غیاث ابادی حواستون باشه توروخدا اشتباه منو نکنید این ۲تا کلاه بردارن کانال تلگرامی مزون لاوین 

سلام گلم من هم از سایت خرید کردم هم حضوری 

خیلی خوبن که 

نکنه از سایت کلاه برداری خرید کردید

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

سلام 

خوب شد گفتید همین الان می خواستم از مزون لاوین یه ست کت و شلوار لی بخرم 

ولی دوستان از آلکاپیدا هم خرید نکنید 

من بدبخت یه عالمه خرید کردم نزدیک ۲ میلیون و گول ارزون بودن جنس هاش رو خوردم خب کیفیتش که خوب نبود هیچ 

همه رو جابجا برا من فرستاده بودن بعد من قبل از خرید پرسیدم که اینا با این سایز و رنگی که گفتم موجوده؟ گفتن آره 

حالا همه رنگا و طرحا فرق می کنه بعد که رفتم گفتم میگن اونایی که موجود بود رو فرستادیم میگم خب بابا جون من که گفتم موجود دارید یا نه گفتید آره حالا این رنگ ها و طرح های بنجول رو فرستادید 

بعدم گفتن پس نمی گیریم ولی عوض می تونید بکنید ولی خب بقیه لباساش خیلی خوشکل نبودن تازه فکر کن ما باید این همه پول پست و اینا میدادیم