2777
2789
عنوان

همه کاربرای سایت + نی نی یار عزیز ( تشریف بیارید تبادل کنید)

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 23 پست
خوب قرار نیس همه مطابق میل ما تا پیک بزنن

درسته این 

ولی این دلیل نمیشه یکسره تاپیک بزنن و بگن دخترم رو لایک کن😑

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
بله😇✌ جالب توی برخی هاش اصلا اطلاعاتی نداریم حالا من خودمو میگم بعد بخاطر قسم مجبوریم بریم بازدید ...

بخدااااا 😬😬 . 

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساییدنمون    

😑😬😅

ای سایت عمومی هس و هرکس هرچی دوس داره میزاره شما هم با ای روحیه حساستون کلا از سایت برین بهتره 

طرف واسه نقاشی بچش تاپیک زده شما اعتراض کردین گفتن تنها کاریه که ازم بر میاد درکش براتون انقد سخته طفلی داره کل تلاششو میکنه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
بخدااااا 😬😬 . 

😅😁✌

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
وای اینا که خوبه چند شب پیش یکی تاپیک زد گفت بینی تونا چجوری تمیز میکنید وای یعنی من فقط عنوان خوندم ...

😑😑😑😅از بیکاریه خواهر جان . 

کاری ندارن میشینن تو خونه ببینن چی تاپیک بزنن🥴

خوبه خودتون میدونید سایت عمومیه ، پس اینجور تاپیکا مورد نداره 

بله خودم می دونم😍😊 

ولی دلیلی نداره بخوان تو سایت اینکارای بچگونه رو انجام بدن😏‌

درضمن نی نی یار هم باهام موافق بودع و پستام رو لایک کرده