2777
2789

@نی_نی_یار_5 عزیزدلم تشریف بیار 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3    عزیزم تشریف بیار لطفا  

عزیزان این چ وضعشه ؟! 

اینجا سایت تبادل نظر و عمومیه 

این نقاشیا رو جمع کنید 

بسه دیگه خسته شدیم 

همینجوووووووررررر باید با این تاپیکا سر و کله بزنیم و لایک کنیم😐😐😐

یکسره باید با همچنین تاپیکایی رو ب رو بشیم 

هزاااارااااان بار گزارش زدم . ولی رسیدگی نکردید ! 

کاربرای محترم شما اذیت میشید یا فقط من اذیت میشم؟ 

بخدا دلم میخواد تک تک نقاشیاشونو تیکه پاره کنم 😑😅

هر کدوم روزی ۶ تا تاپیک از سهمیه خودشون میزنن . به یه کاربری گفتم بس کن خیلی تاپیک میزنی اینجا ساعت عمومی تبادل نظره نه سایت نقاشی و سایت آجر ب آجر😑😑😑😑😑🥴😑😑😑😑😑😑😑😑😑 اونم گف تنها کاری ک میتونم براش بکنم همینه😐😐😐😐 یعنی آخه این چ وضعشه  

ای بابااااا . 

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5    لطفا بیا عزیزدلم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

دقیقا 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساییدنمون  

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

وتاپیک هایی که قسم میدن هم خیلی رو اعصاب هستن!😐✌

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خب وارد تاپیکشون نشو.. 

هرچند من اون تاپیکارو تاحالا ندیدم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بزار تو حال خودشون باشن عزیزم خوشت نیومد نرو تاپیک شون

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
خب وارد تاپیکشون نشو..  هرچند من اون تاپیکارو تاحالا ندیدم

وارد نمیشم هرگزززز از بیرونم ب موضوعات نگاه میکنم حرصم میگیره . بعد جالبه جواب ندی میاد تاپیک میزنه کمک خواهر شوهرم فلان کرد خواهرم فلان کرد . بعد میاد میگه نقاشی دختر مو لایک کنید😑😃 تو ندیدی .‌هزار نفر دیگم دیدن

یه نیم خط عنوانه رد شدن ازش انقدم سخت نیستا

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
وتاپیک هایی که قسم میدن هم خیلی رو اعصاب هستن!😐✌

دقیقااااا 

واقعا کسی گزارش نمیزنه برا اینا؟ 

حالا تاپیک من راجب چیز مفید و آموختنی بود ترکید .‌بی خود و بی جهت😑

یه نیم خط عنوانه رد شدن ازش انقدم سخت نیستا

نگفتم سخته .

پست بالامو بخون قبل قضاوت💖😊

دقیقااااا  واقعا کسی گزارش نمیزنه برا اینا؟  حالا تاپیک من راجب چیز مفید و آموختنی بود ت ...

بله😇✌

جالب توی برخی هاش اصلا اطلاعاتی نداریم حالا من خودمو میگم بعد بخاطر قسم مجبوریم بریم بازدید بخوره🤕

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم