2777
2789
عنوان

من خیلی ساده و مظلوم و خنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 38 پست
نه عزیزم نه نفرین شده لی نه هیچی فقط یکم خجالتی هستی و اینکه گلم وقتی توی یه زمینه با یک نفر لحثت می ...

کلا دیگه درمورد هرحرف و بحثی من فقط سکوت میکنم چون جمله اول به دوم نرسیده میگم حق باتوهه هیچی دیگه نمیتونم بگم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
حضوری که نمیتونم برم  گلم ولی مشاور تلفنی چند بار گرفتم فایده نداشت

مشاور با مشاور فرق داره. 

بعضی ها یک مطلب را حفظ کردن و میگن. 

ولی بعضی ها خیلی تجربه دارن. 

سه جا رفتم متوجه شدم. 

یعنی آدم اینقدر سبک میشه. چیز هم یاد میگیریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=210087788]دانشجوی کارشناسی ام عزیزم  تو بگو دیگه چجوری برم تو اجتماع ؟هم دانشگاه میرم هم باشگاه هم با اد ...[/QUOTE

خیلی هم عالی گاهی ما ادما فکر میکنیم تغییر نکردیم همین که تو خودت به نقاط ضعفت اگاهی داری و دنبال برطرف کردنشون هستی یعنی ادم خنگ و ساده نیستی ،پیشنهاد میکنم توی نگرشت نسبت به خودت تجدید نظر کنی من اگر بخوان الان توصیفت کنم ،یه ادم تحصیلکرده ،یکم خجالتی با اعتماد به نفس پایین ولی اگاه و پرتلاش میبینم که تصنین داره  به نقطه ضعفاش غلبه کنه و اونارو ارتقاع بده چیزی که تو خودت از خودو ساختی یه ادم شکست خورده و بازنده اس ،بازنده ها بی امیدن ،تو بارنده نیستی چون اوندی دنبال حل مشکلت

مشاور با مشاور فرق داره.  بعضی ها یک مطلب را حفظ کردن و میگن.  ولی بعضی ها خیلی تجربه ...

واقعا؟من با ۳تا مشاور مختلف صحبت کردم ولی فایده ای نداشت فکر کنم باید بگردم دنبال یه کار درستش

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
۲۱

اعتماد بنفس و سخنرانی تو جمع رو برا خودت تمرین کن نکته مثبت اینه که تو میدونی اشتباهت چیه و دنبال اصلاحشی پس از همین الان پیگیرش باش پیجایی که سخنرانی یاد میدن دنبال کن باید تو عمل تمرین کنی باید یکم پرو باشی

[QUOTE=210087788]دانشجوی کارشناسی ام عزیزم  تو بگو دیگه چجوری برم تو اجتماع ؟هم دانشگاه میرم هم ...

شایدم حق باتوهه عزیزم نمیدونم چی بگم یکی هست که مدام منو کوچیک میکنه مدام اعتماد به نفسمو خورد میکنه شاید به خاطر اون اینطوریم که از شانس بد من همیشه هم جلو چشممه یعنی ممکنه به خاطر اون باشه این وضع من؟؟

شایدم حق باتوهه عزیزم نمیدونم چی بگم یکی هست که مدام منو کوچیک میکنه مدام اعتماد به نفسمو خورد میکنه ...

مطمئن باش پنجاه درصد با بیشتر قصیه از طرف اونه و باقی موندش هم از طرف خودت ادمی با اینهمه نقطه مثبت مثل تو که برات شمردمشون اصلا نباید اجازه بده بقیه خوردش کنن یا حتی یک کلمه دربارش حرف بزنن 

اعتماد بنفس و سخنرانی تو جمع رو برا خودت تمرین کن نکته مثبت اینه که تو میدونی اشتباهت چیه و دنبال اص ...

چند وقته این پیج ها رو دنبال میکنم و به حرفاشون عمل میکنم ولی کوچک ترین تاثیری نداشته دیگه ناامید شدم ول کردم هر چیزی که به ذهنتون برسه رو من امتحان کردم تاثیریش دیگه خیلی میخواست باشه ۲هفته بوده

ببخش من گاهی تند تند تایپ میکنم پر از غلط املایی😂😂

نه عزیزم فدای سرت من فهمیدم چی گفتی 

شایدم حق باتوهه عزیزم نمیدونم چی بگم یکی هست که مدام منو کوچیک میکنه مدام اعتماد به نفسمو خورد میکنه ...

ببین دختر گلی ،اولا تا جایی که ممکنه از این ادم سمی دور باش این یک،دوم هم ادم برای مقابله با ترسا باید بره تو دلشون ،اگه نیخوای رقیب رو شکست بدی باید از اون قوی تر باشی بگردو ببین اون چه نکات مثبتی داره که دربرابرش احساس ضعف میکنی؟ چه جیزی داره که تو رو وادار میکنه در برابر تخریب کردنت باز هم جلوش سکوت کنی اونا رو پیدا کن و تو از اون بهتر باش اونوقته که اون حرفی برای گفتن نداره

مطمئن باش پنجاه درصد با بیشتر قصیه از طرف اونه و باقی موندش هم از طرف خودت ادمی با اینهمه نقطه مثبت ...

عزیزم میشه بگی چطوری باهاش برخورد کنم که دیگه دست از سرم برداره و دنبال این نباشه که مسخرم کنه و چرت و پرت بگه ؟خیلی بی محلیش میکنم ولی از رو نمیره

چند وقته این پیج ها رو دنبال میکنم و به حرفاشون عمل میکنم ولی کوچک ترین تاثیری نداشته دیگه ناا ...

عه مگه میشه ببین یکم قوی باش تامین کن برو تو دل مشکلت داغونش کن بزار شخصیتت تغییر کنه کلا از یکی که پیشته کمک بگیر

ببین دختر گلی ،اولا تا جایی که ممکنه از این ادم سمی دور باش این یک،دوم هم ادم برای مقابله با ترسا با ...

وای مرسی عزیزم چقدر حرفات خوب بود حتما عملیشون میکنم ان شاالله این بار جواب بده