2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخوادرابطه منوشوهرموخراب کنه🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 37 پست
چون اصولا زنا وقتی خیانت میبینن دیوونه میشن و تا مرز جنون پیش میرن اما استاتر خیلی تونسته خودشو نگه ...

راستش تاپیکش ضدو نقیض زیاد داشت.

یه جا میگه به شوهرم مثل چشمام اعتماد داشتم و یه جای دیگه میگه ،شوهرم تنوع طلبه و سفرهای خارجی زیاد می‌رفته  و تا حدی که اطرافیانش هم فهمیده بودن شوهرش اهل اینکاراست.. یه جا هم‌میگه میدونستم شوهرم تو این ۶ ماه یه زن دیگه تو شهر دیکه داره  و..‌

البته ایشون اسونترین راه که همون موندن بوده رو انتخاب کرده.

چون واقعا یه زن باید خیلی قوی باشه و اعتماد به نفس  بالایی داشته باشه که شوهر خیانتکار رو مثل یه آشغال بندازه دور و رو پای خودش و بدون پشتوانه زندگیه جدیدی رو شروع کنه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تاپیکش ضدو نقیض زیاد داشت. یه جا میگه به شوهرم مثل چشمام اعتماد داشتم و یه جای دیگه میگه ،شوه ...

عزیزم خیلی بده ندیده نشناخته حسادت می کنیدحالانه چیزی ازشماکم شدنه به استارترزیادخداکنه هیچ وقت هیچ زنی خیانت تجربه نکنه همین که تجربه کرده باشی ودیوانه یاافسرده نشده باشی خوش خیلیه پس قضاوت ممنون 

عزیزم خیلی بده ندیده نشناخته حسادت می کنیدحالانه چیزی ازشماکم شدنه به استارترزیادخداکنه هیچ وقت هیچ ...

چی میگی شما؟

چرا باید به زنی که بهش خیانت شده حسودی کنم؟  

لطفا قبل از حرف زدن فکر کنین.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
از کجا آمار آوردید خانم؟ ۹۰ درصد؟!!!

اگه یک روز فقط تاپیکای نی نی سایت رو بخونی میفهمی‌.

کمتر زنی رو دیدم که جرات تموم کرون داشته باشه

راستش تاپیکش ضدو نقیض زیاد داشت. یه جا میگه به شوهرم مثل چشمام اعتماد داشتم و یه جای دیگه میگه ،شوه ...

شما باور کردی؟

به نظرم بیشتر شبیه داستان بود

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر
چی میگی شما؟ چرا باید به زنی که بهش خیانت شده حسودی کنم؟     لطفا قبل از حرف زدن فکر کنی ...

خیلی بی‌رحمانه داری استاتر رو قضاوت می‌کنی

برای طلاق فقط قوی و اعتماد به نفس داشتن کافی نیست! اینجا ایرانه و کار نیست بره دنبال کار تا مستقل شه! سواستفاده میشه می‌فهمی! معلومه صدات از جای گرمی بلند میشه خانم

یا باید یه خانواده‌ی پایه داشته برای تامین نیاز روحی و جسمی خود و فرزندش! اگه هم نبود بشینه همون خونه و فقط زندگی کنه به خاطر خودش و بچه‌ش و نادیده بگیره همسرو

مطمئنم خیلیا جای اسی بودن می‌موندن چون واقعا ایران کشور ضعیفیه از خیلی جهات و نمیشه مجرد یا طلاق گرفته بود و مردای دیگه بهت دست درازی نکنن! امیدوارم توجیه هم نشده باشی حداقل نمک روی زخمش نباش چون از فردای خودمون خبر نداریم!

یعنی تو نی نی سایت ۹۰ درصد میگن که شوهراشون خیانت کردن؟

خیر عزیزم.

گفتم ۹۰ درصد زنایی که بهشون خیانت شده بخشیدن.

خیلی بی‌رحمانه داری استاتر رو قضاوت می‌کنی برای طلاق فقط قوی و اعتماد به نفس داشتن کافی نیست! اینجا ...

خانم عزیزمگه من غیر از این چیزی گفتم.

پستهام  رو بخون بعد نظر بده.

از اول که گفتم ۹۰ درصد زنهای خیانت دیده تو ایران ناچارن ببخشن.

حتی بدون اینکه چیزی به نامشون بشه.

ولی کسی بهشون نمیگه قهرمان  

چون چاره ی دیگه ای نداشتن موندن.

بگذریم از اینکه من اصلا تاپیک استارتر رو باور نکردم.

شما باور کردی؟ به نظرم بیشتر شبیه داستان بود

نه معلومه که باور نکردم.

بخصوص از اونجایی که حس ششمی شد.

عزیزشماازاین که همه تعریفش کردن حسودی کردی اینومیگم

خخخخ.

چند سالته خاله؟

به خدا با پستت یاد بچه های مهد کودک افتادم.  

خوش باش عزیزم😂