2777
2789

شوهرم کارش توتهران هس مام قراره تاعیدبریم اونجازندگی کنیم،بچه هاحوصله شون سررفته بودچندروز رفتم خونه مامانم تاهواشون عوض بشه ،مادرشوهرم تویه هفته ای که خونه مامانم بودم یه بارم زنگ نزدن بگن چکارمیکنیدکموکسری چیزی لازم دارین ؟؟؟یاپاشین بیاین یه وعده هم خونه ما،نگفتن که هیچ ازشوهرم حالموجویاشدن که زنت نیست تونیستی به مامحل نمیده واین حرفاشوهرمم زنگ زده که چراهرروز زنگ نمیزنی وحال مامانمونمیپرسی،گفتم اون بایدزنگ میزد درغیاب توهوای ماروداشت نه من،برگشته میگه دردمامانم افتاده به جون تو.....

این نیزبگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم از اخلاقش که طرف مامانش میگیره بعد اون اتفاق😶

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
کاش بخاطر پول دوتا بچه دیگه هم بدبخت نمیکردی. امیدوارم مهریه اون بدبخت هم شوهرت پرداخت کرده باشه وگر ...

الان چهارپنج سال ازاون جریان میگذره،ومنوبچه هام خوشبختیم،نمیگم اصلامشکل نداریم همه دارن،اون خانمم دونسته اومده بودمیدونست زن داره بچه داره،الانم داره تودبی عشق وحالشومیکنه.ولی بازم ممنون که برام وقت گذاشتی

این نیزبگذرد
کاش بخاطر پول دوتا بچه دیگه هم بدبخت نمیکردی. امیدوارم مهریه اون بدبخت هم شوهرت پرداخت کرده باشه وگر ...

منظورت از اون بدبخت همونیه که آوار شده بود رو زندگیه این خانوم؟ معلومه پاش بیافته خودتم یکی از اونایی👎👎👎

سلام ،تاپیکی که قفل کردین خییییلی نظرمو جلب کرد.شوهرمنم یه بار خیانت کرده البته تا اونجایی که میدونم فقط در حد چت وعکس بوده.منم به خاطر غرورم نذاشتم کسی متوجه بشه و اینکه طرف دختردایی شوهرمه.به نظر شما خانم فهمیده ای هستین.چون طرف فامیله هرازگاهی میبینمش ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم و کاملا بهش بی محلی میکنم.میترسم همه متوجه جریان اونو و شوهرم بشن و آبروی شوهرم بره و من غرورم بشکنه. به نظرتون وقتایی که دخترداییش رو میبینم چیکار کنم؟اصلا به روی دخترداییش بیارم که من جریانو میدونم یا نه ؟ اگه لطف کنید جواب بدید ممنونم میشم .خیلی احتیاج به راهنمایی دارم.

سلام ،تاپیکی که قفل کردین خییییلی نظرمو جلب کرد.شوهرمنم یه بار خیانت کرده البته تا اونجایی که میدونم ...

خانم فهمیده ایه؟

چرا؟

ایشون داستانش رو خیلی خوشگل تعریف کرد وگرنه این قصه ی ۹۰ درصد زنهای بدبخت کشورمونه که خیانت میبینن ولی خودشون رو مقصر میدونن.کوتا میان وسکوت میکنن به خاطر بچشون .

به خاطر آبروی پدرشون.. قلب مریض مادرشون.. چون خودشون لایق یکی بهتر از شوهرشون نمیدونن ....البته این خانم علنا گفت فقط به خاطر پول شوهرش مونده که زنای دیگه حیف و میل نکنن.

حتی اینقدر حقیر بوده که ۲ سال صبر نکرده ببینه شوهرش واقعا آدم شده بعد به قول خودش وارث برای پولای شوهرش بیاره‌. 

به قول خودش دیگه تو کار شوهرش کنجکاوی نمیکنه که آرمش طاهریش حفظ بشه.

من باور نمیکنم یه زن اینجوری حقارت خودش رو تو یه سایت عمومی اینقدر قشنگ جار بزنه که چند تا زن   ازش راهکار بخوان چجوری وقتی خیانت شوهرتون رو دیدیم به روش نیاریم‌.😏

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خانم فهمیده ایه؟ چرا؟ ایشون داستانش رو خیلی خوشگل تعریف کرد وگرنه این قصه ی ۹۰ درصد زنهای بدبخت کش ...

خب اینطور که شما میگید ۹۰درصد زنای ایرانی خیانت میبینن و دارین به استاتر توهین میکنید که بخاطر بچش موند سر خونه زندگیش و طلاق نگرفت.یعنی باید ۹۰درصد زنای ایرانی طلاق بگیرن؟یعنی یه زن تا ازدواج کرد و خیانت دید جدا بشه و اگه دوباره ازدواج کرد و بازم خیانت دید بازم باید طلاق بگیره؟؟؟نظر شما همینه درسته؟

خب اینطور که شما میگید ۹۰درصد زنای ایرانی خیانت میبینن و دارین به استاتر توهین میکنید که بخاطر بچش م ...

نه.

برام عجیب بود که مگه استارتر چکار کرده که اینقدر کاربرا تحت تاثیر ش قرار گرفتن.

که وای چه زن قوی.

تو همین سایت روزی چندین تاپیک  و پست میبینم از زنایی که خیانت دیدن و ادامه دادن.

حتی اکثرشون شوهره چیزی هم نداشته که بزنه به نامشون ولی باز هم موندن.

حتی چندتاشون اینقدر بخشیدن شوهرشون رو  که بعدش رفتن عمل سینه و باسن انجامم دادن.  

ولی نیومدن به عنوان افتخاراتشون  تو سایت مطرح کنن.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه. برام عجیب بود که مگه استارتر چکار کرده که اینقدر کاربرا تحت تاثیر ش قرار گرفتن. که وای چه زن ق ...

خواهر خودم خیانت دید اونم توی بارداریش اما هیچ وقت طلاق نگرفت اما هیچ وقتم مثل روز اول دیگه با شوهرش رفتار نکرد.اگه یه زن بخاطر دل خودش سینه و باسن عمل کنه اشکال نداره اما حقیر ترین زن کسیه که بخاطر اینکه شوهرش ازش خوشش بیاد دست به همچین کارای احمقانه ای میزنه

الان چهارپنج سال ازاون جریان میگذره،ومنوبچه هام خوشبختیم،نمیگم اصلامشکل نداریم همه دارن،اون خانمم دو ...

عزیزم انشالله همیشه سالم و خوشبخت باشین شما نمونه یه زن کاملی مطمعنم همسرتونم کنار شما به کمال  میرسه دلخور نباش از حرف بقیه   

خدا        
خواهر خودم خیانت دید اونم توی بارداریش اما هیچ وقت طلاق نگرفت اما هیچ وقتم مثل روز اول دیگه با شوهرش ...

منم منظورم همینه.

منم کم ندیدم اطرافم زنهایی که سکوت کردن و ادامه دادن حتی بدون اینکه چیزی به نانشون یشه.

حالا این خانم تو اون تاپیک چرا شده اسطوره صبر و پایداری و متانت رو نفهمیدم.

منم منظورم همینه. منم کم ندیدم اطرافم زنهایی که سکوت کردن و ادامه دادن حتی بدون اینکه چیزی به نانشو ...

چون اصولا زنا وقتی خیانت میبینن دیوونه میشن و تا مرز جنون پیش میرن اما استاتر خیلی تونسته خودشو نگه داره وچیزی نگه و داد فریاد نکنه بخاطر همین واسه بقیه جالب بوده که چطور تونسته سکوت کنه