2777
2789
عنوان

دلم میخواد رمان تاریخی بخونم

2358 بازدید | 16 پست
بیایین اسم رمان های تاریخی قشنگی رو که خوندید بگید ایرانی باشه بهتره ولی خارجی هم بود بگید من خودم قبلا راجب ملکشاه سلجوقی رمان خوندم واقعا قشنگ بود اسمش یادم نیست یه رمان هم سالها قبل خوندم همین سلطانه بود خرم سلطان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم دزیره رو میخونم خوبه. سینوهه که دوستمون گفتن هم قشنگه. و کنیز ملکه مصر هم خوبه راجع به کلئوپاتراست.
همه بر سر زبانند تو در میان جانی **** چه مکانی بهتر از جان که تو در میان آنیLilypie Second Birthday tickers
ایران و بابر.... خداوند الموت... خواجه تاجدار.... شبهای سرای...کلیدر... ریشه ها..... سقوط قسطنطنیه..... سرنوشت شوم یک امپراتور..... شاهزاده خانم محکوم....سینوهه پزشک مخصوص فرعون..... شاه جنگ چالدران....
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
خواجه تاجدار ، خداوند الموت و سینوهه رو هم خوندم و اگه بخوام اونهایی رو که دوست داشتم رو به ترتیب بگم اول دلاور زند بعد خواجه تاجدار بعد سینوهه و بعد خداوند الموت من همه اینها رو در سن کم خوندم و برای ذهن من اونموقع یکم خداوند الموت سنگین بود اما کتاب خیلی خوبیه
ده مرد رشید خیلی قشنگه ولی ١٠ جلده
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
دزیره و خواجه ی تاجدار عالی هستن. سینوهه هم جالبه یکم متنش سنگین بود. من تو نو جوونیم خوندمش. یه کتابی بود داستان آخرین پادشاه روسیه بود که دخترشون آناستازیا میشد. ولی اسمش و فراموش کردم. اسم کتاب کنت... و ملکه ... بود که اسماشون و فراموش کردم. عالی بود ولی خواجه ی تاجدار رو حتمن بخون
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.