2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر نکنم من کنزو رفتم که ژاپنی عینا شبیه غذاهای کره ای ها بود تو فیلماشون  فکر کنم بلد نیست ...

😐😂 نه خوب حتما نودل یا سوشی رو میگی 

ولی کمیچی، دوکبوکی و... غذا های کره این 

ساشیمی و تمپورا... غذای ژاپنی ان 

تو فیلماشونم نمیدونم معمولا رامن میخورن🥲😂

من فکر نکنم  من کنزو رفتم که ژاپنیه عینا شبیه غذاهای کره ای ها بود تو فیلماشون  فکر کنم ...

وقتی چیزیو نمیدونی مجبور نیستید تظاهر به دونستن بکنی یا حداقل قبلش تو گوگل سرچ کن بعد بیا اینجا حرف بزن😐

برای سلامتی مادر و پدرم یه صلوات میفرستی؟🙂
@یاسی7   پیامتونو پاک کردی  دلیلش رو نمیدونم ولی چرا وقتی چیزی رو نمیدونید تظاهر بر دون ...

واقعا رفتارت مودبانه نیست من سوال پرسیدم جواب گرفتم کجا گفتم من بهتر می دونم 

جملاتتو اشتباه خوندم فکر کردم می گی رامن برای کره است گفتم نیست متوجه شدم اشتباه خوندم پاک کردم

تحربه بشه با بچه ها هم کلام نشم

حلالم کنید و خدانگهدار   
من فکر نکنم  من کنزو رفتم که ژاپنیه عینا شبیه غذاهای کره ای ها بود تو فیلماشون  فکر کنم ...

این جمله هم کاملا به شوخی بود واقعا مشخص نبود؟ اگر مفهوم نبود براتون من عذر می خوام 

حلالم کنید و خدانگهدار